FOTO: Strunkovice se ve Vimperku rozjely


Branky


27

Šumavan se musí po šestihólovém direktu rychle oklepat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Vimperka dorazil dobře připravený tým Blaníku a je nutno ocenit všechny hráče a trenéra Beneše, který přes potíže ze složením mužstva vždy najde pro každého hráče ten správný post.

 

Domácí bojovali první půlhodinu,ale zakončení měli nulové a tak hosté získávali pomalu a trpělivě územní převahu a dařilo se jim i v koncovce, když Tom Koloušek i Jirka Nosek byli stálým nebezpečím pro obranu Vimperka.Vhodně je ovšem  doplnovali ostatní hráči a závěr již byl plně v režii hostů.Domácí pak zaslouží uznání za bojovnost a slušné vystupování po celý zápas...

 

Autor: Miroslav Mottl



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavan Vimperk): Čtvrté utkání pro nás znamenalo studenou sprchu v podobě vysoké prohry. V neděli ráno, když jsem se vzbudil, tak jsem se podíval znovu na výsledky, jestli to všechno náhodou nebyl zlý sen. Bohužel ne. Z různých důvodů nám chyběli tři hráči, které jsem si myslel, že nahradíme. Do toho se nám hned na začátku utkání zranil nezaviněně Jakub Pospíchal. No sešlo se toho celkem dost proti tak silnému soupeři. Bohužel jsme dělali v defenzívě dost chyb a v ofenzivě jsme byli bezzubý. Kdyby se počítal výsledek držením míče v mezihře, tak jsme vyhráli, ale fotbal se hraje na góly a těch soupeř vstřelil šest a nám nezbývá nic jiného než sportovně poblahopřát Strunkovicím, které zaslouženě vyhráli. Pozitivum v utkání vidím to v jakém věkovém průměru jsme nastoupili, je to pro nás i závazek do budoucna, jak s týmem pracovat. Chtěl bych poděkovat klukům z dorostu, kteří nám v utkání pomohli a především mladý Jára Uhlík (r.2006) se v utkání rozhodně neztratil. Jak jsem řekl klukům v kabině, je potřeba na tento zápas rychle zapomenout a v týdnu se připravit na Dolní Dvořiště, kam zajíždíme příští sobotu a rozhodně nás opět nečeká jednoduché utkání.




Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - BARTŮNĚK Pavel, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2022 23:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Strunkovičtí pokračují v dobré formě z loňské sezóny. Ve Vimperku čekám v tradičním derby velký boj a výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Strunkovice mají formu a vyhrají i ve Vimperku, i když to pro ně nebude jednoduchý zápas. Tip 0:2

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů