0:2
(0:1)
13. R. Demeter (p.)
71. J. Jonáš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brněnské derby pro Start


Branky


13. R. Demeter (p.) , 71. J. Jonáš
11

Hosté byli lepším celkem a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Derby bohužel moc fotbalové krásy nepobralo. Úvodní tlak hosté korunovali velmi povedenou akcí Martina Pařízka a Sedla, která vedla k penaltě. Tu se štěstím proměnil Robin Demeter - 0:1. Pak se ještě po nečekaném odrazu znovu Robin Demeter objevil sám před gólmanem, ale neměl čas lépe zakončit. Domácí spoléhali na rychlé brejky a nakopávané míče. To vedlo ke zbytečným faulům a domácí tak mohli zahrávat nebezpečné standardky. Hostující obrana až na pár výjimek fungovala výborně.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se obraz hry téměř nezměnil, diváci moc pohlednou hru neviděli. Ale hostům pomohlo vyloučení domácího hráče, po kterém otěže hry postupně vzali do svých rukou. To vedlo ke druhému gólu, když se po parádní individuální akci trefil z hranice 16ky Pepa Jonáš - 0:2. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
Martin Král (kapitán): Chtěl bych kluky pochválit, byl to náročný zápas proti silnému soupeři a oni bojovali za každého stavu. Začátek utkání nám moc nevyšel, škoda penalty. Pak jsme byli z mého pohledu lepším týmem, a kdyby rozhodčí pískl 100% penaltu i nám, tak se zápas mohl odvíjet úplně jinak, ale to je fotbal. Vážím si toho, že pak kluci i v 10 chtěli hrát a s výsledkem něco udělat, což svědčí o síle našeho týmu. Zápas nám ukázal, že můžeme hrát dobrý fotbal s kýmkoliv a už teď víme, že z Bíteše budeme chtít dovést všechny 3 body. Na závěr by chtěl poděkovat fanouškům, kteří přišli a fandili nám. Mrzí nás, že jsme se jim nemohli odvděčit body.




Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , A. Krejčí [-] , F. Kotoun [-] , D. Řeřucha [-] (71. T. Zeman [-] ) - P. Martinek [-] (71. D. Petřík [-] ) , R. Ševčík [-] (62. J. Stambolidis [-] ) , J. Kokorský [-] (87. R. Jašek [-] ) , M. Pavlíček [-] , A. Rolinek [-] (71. J. Vlach [-] ) - N. Burčík [-]

TJ Start Brno
J. Andres [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] , Š. Žalud [-] , V. Ryšavý [-] - R. Demeter [-] , D. Michna [-] (57. D. Havlín [-] ) , M. Pařízek [-] , O. Doubravský [-] (57. L. Kaláb [-] ) , J. Jonáš [-] - T. Okleštěk [-] (91. M. Pyš [-] )

ŽK: 12. A. Krejčí , 42. F. Kotoun , 52. R. Ševčík , 91. J. Stambolidis - 41. M. Avdić , 46. V. Ryšavý . ČK: 58. F. Kotoun .
Počet diváků: 430. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - ŠTIPČÁK Martin, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: remíza

Šlágr kola. Start bude asi aktivnější, ale stačit to bude pouze na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích