T. Vařejka 19. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohunice loupily v Bystřici


Branky


19. T. Vařejka (p.) - 11. N. Burčík , 42. F. Kotoun , 68. D. Bednář
14

Žalostný start Bystřice do sezóny pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání lépe vstoupili hosté a už v 10. minutě šli do vedení. Domácí obrana přihlížela manévrům hostů v pokutovém území, kterou přesnou ráno ukončil střelecky disponovaný Burčík - 0:1. V 19. minutě byl domácí Jiránek faulován v pokutovém území, k penaltě se postavil Vařejka a nedal Kunickému šanci - 1:1. Do kabin šli však nakonec spokojenější hosté z Bohunic. Ve 42. minutě přišly další zmatky v domácí obraně, které potrestal Kotouč - 1:2. 

Hosté si vedení pohlídali

Hosté měli ve druhém poločase hru pod kontrolou a nakonec ještě přidali jednu branku. V 68. minutě uzmul domácím na půlící čáře míč Bednář a pelášil na bránu domácích. Své sólo proměnil a hosté zápas v klidu dovedli ke třem bodům - 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Byl to asi náš nejlepší zápas, ale když se nedaří, tak se nedaří. Hosté potrestali naše tři hrubky. Sype se to na nás, ale klukům toho nemám moc co vytknout. Na tréninku pracují velmi dobře. Marodi se postupně uzdravují a třeba Šmerda ukázal, že bude rozdílovým hráčem. Věřím, že bude stačit jeden zápas, který nás nakopne.

TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (FB): A-mužstvo dnes hrálo proti Bystřici a je to z toho důležité vítězství. Čekal nás soupeř, který si chtěl po třech zápasech připsat body, a tak jsme věděli, že proto udělají maximum. V 11. minutě jsme šli do vedení, když se prosadil Nikolas Burčík. Bohužel nám vedení nevydrželo dlouho, jelikož jsme neudrželi koncentraci a darovali jsme domácím pokutový kop, který proměnili. Do půle jsme si vzali vedení zpět, když se trefil Filip Kotoun. Druhá půle byla z naší strany klidnější a těžili jsme z fyzické připravenosti. Vítězství a 3 body nám pojistil ještě David Bednář. I když to nebyl náš zápas, tak vezeme body z venku a příští týden nás čeká zápas podzimu, kdy v brněnském derby přivítáme Start Brno



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - D. Šmerda [-] (86. A. Toman [-] ) , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , A. Jiránek [-] (46. T. Marvan [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] (65. T. Padrtka [-] ) , A. Feifer [-] (75. R. Matocha [-] ) , P. Blaha [-] , M. Svoboda [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , F. Kotoun [-] , A. Krejčí [-] , D. Řeřucha [-] - I. Lacko [-] , A. Rolinek [-] (65. J. Kokorský [-] ) , D. Bednář [-] (86. T. Fila [-] ) , D. Petřík [-] (75. J. Stambolidis [-] ) , M. Pavlíček [-] - N. Burčík [-] (86. J. Vlach [-] )

ŽK: 70. A. Feifer - 49. I. Lacko , 75. M. Pavlíček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TERBER Ondřej - ČAMPIŠOVÁ Natálie, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Nováček vstoupil do soutěže velice solidně a v Bystřici nezaváhá, vyhraje alespoň o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích