4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice rozebraly oslabenou Starou Říši


Branky


8

Vyrovnané utkání rozhodla dvě vyloučení hostů po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Áčko Staré Říše nastoupilo v neděli na horké půdě Tasovic. V prvním poločase se hrál fotbal bez výraznějších šanci. To se ovšem změnilo ve 26. minutě, kdy se po nedůrazu hostujících hráčů dostal k míči domácí Lapeš a z jediné střely domácích za 1. poločas skóroval - 1:0. Do konce prvního poločasu si hosté vypracovali několik slibných šancí, avšak nevyužili ani jednu z nich. Neujal se ani samostatný nájezd Drovalova.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu hosté opět vstoupili lépe a podařilo se jim po pěti minutách vyrovnat ze standardní situace. Rozhodčí pro to ale pochopení neměl a k údivu všech odmával ofsajdové postavení Kryštůfka, ačkoli se k němu míč odrazil od domácího obránce Tasovic. V 60. minutě po druhé žluté kartě obdržel červenou Čížek a domácí o sedm minut později přidali druhý gól. O minutu později se nechal zbytečně vyloučit Pokorný a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Ve zbývajících dvaceti minutách přidali domácí ještě další dva góly a hosté tak odjížděli s prázdnou a výsledkem 0:4.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Poslední výsledky Staré Říše budily respekt. Dostávala málo gólů a hrála dobře dozadu. Měl jsem možnost ji dvakrát vidět hrát a obrannou fázi měla dobře propracovanou. To šlo spatřit i u nás. V prvním poločase jsme poztráceli spoustu míčů ve středu hřiště. V konečné fázi jsme byli rádi za pojišťující gól. Přišli dva střídající hráči, Lukáš Hrazdílek a Marek Dítě. Oba nám pomohli utkání dokormidlovat. V poslední minutě pak na konečných 4:0 dal opět Lapeš.




Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - P. Horáček [-] (76. M. Dítě [-] ) , R. Švarc [-] , P. Lapeš [-] , P. Pacula [-] , J. Vašina [-] (81. D. Dikovský [-] ) , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] (76. V. Fajkus [-] ) , M. Moravec [-] (81. S. Tichý [-] ) , J. Švejkar [-] (62. L. Hrazdílek [-] ) , M. Blahoudek [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - L. Kryštůfek [-] , L. Gall [-] (80. F. Nechvátal [-] ) , D. Drovalov [-] (83. D. Hajdík [-] ) , J. Chramosta [-] , M. Zarovnii [-] (76. S. Borzenko [-] ) , D. Čížek [-] , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] (83. J. Sobotka [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 29. M. Blahoudek - 29. D. Čížek , 53. M. Pokorný . ČK: 60. D. Čížek , 68. M. Pokorný .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Švehla Marek - RYGL Luboš, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Řezáč
Tip experta: výhra domácích

Tasovice doma nezaváhají, výhra domácích 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích