2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot bere tři body


Branky


12

Domácí potvrdili roli favorita a slaví pohodlně vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Lanžhot nastoupil bez kapitána Mikúška, pásku místo něj navlékl na ruku Šenk. A na hrotu útoku vedle Burace vystřídal svého zraněného bratra Matěje uzdravený Jakub Kosorin. A právě útočná dvojice Lanžhota mohla otevřít skóre už v 1. minutě, Burac pálil po narážečce s Kosorinem vedle. V 7. minutě už ale domácí vedli, hosté jim k tomu pomohli obrovskou chybou. Obránce Humpolce poslal svému brankáři nepříjemnou malou domů na malém vápně, a rychle napadající Ciprys vložil do rozehrávky gólmana nohu. Od té se balon odrazil do sítě – 1:0. Ve 13. minutě vybídl T. Milota dloubáčkem Burace, ten už ale nestihl přehodit brankáře, který balon konečky prstů zkrotil. Ve 26. minutě pak Kosorin v obrovské šanci přestřelil branku a Ciprys po půlhodině přidal další branku, bohužel však z ofsajdu. Více než 300 diváků následně jen obdivně zahučelo, když se parádně do vápna prokličkoval rychlonohý Mihál, jenže ve své mega šanci také přestřelil. Až ve 37. minutě se domácí mohli znovu radovat, Burac to vzal na sebe a skvěle nasměrovanou bombou téměř roztrhl síť v bráně hostí – 2:0. Naopak hosté za celý poločas Klimeše přímo neohrozili.

Domácí si vedení pohlídali

Minimálně prvních dvacet minut druhé půle se neslo v obdobném duchu. Domácí si vytvářeli šance a předháněli se v jejich spalování. Šenk pálil do gólmana, střídající Bogdalík si povodil obránce a protáhl gólmana Humpolce dokonce dvakrát. Další trefu už ale nepřidali. To už na hřišti nebyl Burac, který musel pro zranění vystřídat, po dalším střídání Cipryse i Kosorina už herní projev Lanžhota ztratil obvyklou dominanci. V 74. minutě o sobě dali vědět i hosté, ale Klimeš standardku vytáhl nad břevno, jinak byl víceméně bez práce a poprvé v sezoně udržel čisté konto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): V celém zápase jsme měli hodně vyložených šancí, měli jsme ho rozhodnou dřív a v pohodě ho dohrát, klidně se skóre 5:0 a nikdo by se nemohl divit. Ale hra a kontrola nad zápasem zdaleka nabyla taková, na jakou jsme byli zvyklí. Jako by se hráči báli dát tu třetí branku a rozhodnout. Bylo tam hodně strachu a nepřesností. Ve druhém poločase se nám ta hra nelíbila, takto bychom hrát opravdu nechtěli. Soupeři, který nebyl tak fotbalový, bychom neměli dávat šanci se nadechnout, aby nehrál tolik s míčem.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - R. Ciprys [-] (66. D. Bogdalík [-] ) , P. Balážik [-] , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , E. Burac [-] (53. M. Malacka [-] ) , J. Kosorin [-] (66. T. Ravas [-] ) , J. Krč [-] , N. Mihál [-] (85. R. Kleiber [-] ) , T. Milota [-] , S. Milota [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] (80. L. Havel [-] ) , R. Dalík [-] (60. M. Podoba [-] ) , Š. Zástěra [-] (60. A. Zástěra [-] ) , M. Pecha [-] , V. Šmíd [-] (80. T. Kopic [-] ) , J. Maršík [-] , I. Popovych [-] , M. Havel [-] , D. Šerý [-] , J. Benáček [-]

ŽK: 78. S. Milota , 86. J. Krč - 52. J. Benáček , 75. J. Maršík .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - ŠIMONÍK David, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Pohodlná výhra Lanžhota.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích