2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše bere bod


Branky


14

Lanžhot vedl, ale nakonec odjíždí jenom s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Lanžhot začal aktivním presinkem, ale vepředu nebyl proti papírově slabšímu soupeři zpočátku příliš nebezpečný ani efektivní. Až v 19. minutě se měnilo skóre. Rohový kop poslal Pidruchnyi místo oblouku nečekaně rovně podél brankové čáry, čímž všechny zaskočil a na malém vápně balon zvedl pod břevno Ciprys – 0:1. Nejstarší hráč v lanžhotském dresu se dokázal za pět minut prosadit znovu, když zůstal nezvykle osamocen na hrotu, a když už vypadalo, že ho v souboji jeden na jednoho stoper o balon obere, Ciprys zabojoval a v pádu dokázal zakončit mimo dosah domácího gólmana – 0:2. Domácí se dostali znovu na dostřel po půlhodině hry, Kvych ve vápně ukázkově zasekl balon, zmátl tím svého strážce i gólmana a balon poslal k tyči, do protipohybu Klimeše - 1:2. Do poločasu mohl přidat další gól Lanžhota Burac, ale po centru Cipryse poslal vyboxovaný balon halfvolejem přímo do náruče Dutky.

Domácí po přestávce srovnali

Po změně stran byl vidění hodně ubojovaný fotbal, nutno dodat, že Lanžhot už nebyl zdaleka dominantní. Naopak domácí se čím dál více dostávali do hry a v 73. minutě díky střídajícímu Drovalovovi zaslouženě vyrovnali - 2:2. A za dalších pět minut mohli domácí skóre úplně otočit, naštěstí domácího útočníka vychytal dobře postavený Klimeš. Tři body na stranu hostů mohl v 82. minutě strhnout i rozběhnutý Kosorín, ale i on ztroskotal na brankáři, stejně jako hlavičkující Kleiber v samém závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
FSC Stará Říše (FB): V úvodní půlhodině jasně dominovali hosté a naše hráče zatlačili do hlubokého bloku z čehož vytěžili vedení 0:2. Naši hráči stačili do poločasu ještě snížit, což se ukázalo jako velmi důležité. Branku po individuální akci vstřelil Kvych. Po změně stran se utkání vyrovnalo s minimem šanci. Tedy až do 73.minuty kdy srovnal svým premiérovým gólem Drovalov 2:2. O pár minut později jsme si vypracovali ještě jednu velkou příležitost, kterou jsme ale neproměnili. Po velmi dobrém výkonu jsme tedy brali bod za remízu 2:2.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Dneska ani nemám moc co hodnotit. Do 35. minuty jsme podávali dominantní výkon, byli jsme častěji na míči, ale co se stalo potom, to sám nevím. Hráli jsme dobře, nebylo co měnit. A přesto jsme ve druhé půlce zaspali, prakticky jsme přestali na hřišti existovat. S takovým výkonem se vyhrát nedá. Vzhledem k průběhu zápasu s bodem určitě nejsme spokojení. Na konci už byl pro nás každý nakopnutý balon do obrany nebezpečím, začali jsme se bát o výsledek.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - L. Kryštůfek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Pokorný [-] , M. Zarovnii [-] (87. M. Kříž [-] ) , J. Chramosta [-] , J. Cejpek [-] (93. L. Gall [-] ) , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , F. Rampír [-] , V. Švarc [-] (61. D. Drovalov [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - A. Pidruchnyi [-] , J. Krč [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-] , R. Ciprys [-] , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] (78. R. Kleiber [-] ) , M. Kosorín [-] , P. Šenk [-] , E. Burac [-] (60. S. Milota [-] )

ŽK: 39. L. Kryštůfek , 42. F. Rampír - 64. J. Krč , 79. M. Kosorín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - KYLAR Roman, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Kvalitou je na tom Lanžhot určitě lépe, ale nepřekvapila by mě ani remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích