1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš udolala Starou Říši


Branky


8

Domácí o třech bodech rozhodli hned v úvodu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

JO výsledku zápasu rozhodly hned jeho první vteřiny. Po rychlé akci z pravého křídla a centru do vápna přiťukl Sznapka míč proti noze Traxlovi a ten nedal Dutkovi v hostující brance žádnou šanci – 1:0. Zraněními sužovaný tým domácích (Merdita, Moučka, Macek) i nadále diktoval tempo hry a její těžiště bylo daleko za půlicí čarou na obranné polovině výběru Staré Říše. Další zajímavou příležitost měl ve 14. minutě Sznapka, z úhlu ale mířil nad. Do konce první půle už si domácí žádnou opravdu vyloženou šanci nevypracovali, zajímavých náznaků ale bylo stále dost. Hosté zahrozili jen jednou, Kvych ale v 18. minutě z úhlu mířil hodně nepřesně.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se pak hned třikrát třáslo břevno hostující branky. Nejprve jej v 51. minutě míčem vyraženým brankářem napálil v tisíciprocentní šanci domácí Traxl, v 61. minutě se na něj po rohu agilního Sznapky snesla hlavička Šperky a v 77. minutě jej po situaci lehce zavánějící ofsajdem trefil prudkou střelou i Novotný. Ten mohl skórovat i v 83. minutě, hostující brankář se ale vytáhl a jeho povedenou střelu vyrazil. A protože se z hranice penalty v samotném závěru neprosadil ani střídající Patrik Loup, osud utkání skutečně určila branka z jeho samotného úvodu.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Odehráli jsme utkání, ve kterém jsme zaslouženě zvítězili. Hra týmu odpovídala začátku sezóny. Nevyvarovali jsme se některých nepřesností a nedokázali navýšit počet vstřelených gólů. Vítězství si hráči pohlídali, aniž by soupeře pustili do nějaké výraznější šance.

FSC Stará Říše
FCS Stará Říše (FB): Obměněny kádr nevstoupil do utkání úplně nejlépe když hned v 1. minutě po pohledné akci domácích inkasoval. Jak se postupem času ukázalo byla to branka velmi důležitá a nakonec rozhodující. Naši hráči si bohužel nevypracovali žádnou vyloženou příležitost, naopak domácí si jich vypracovali hned několik, ale nedokázali využít ani jednu. Trest ale bohužel nepřišel a utkání tedy skončilo 1:0 pro domácí Velkou Bíteš.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - R. Novotný [-] (91. F. Kříž [-] ) , Z. Traxl [-] (81. F. Krula [-] ) , J. Ondrák [-] , D. Bartoš [-] (83. P. Loup [-] ) , V. Kamenský [-] , J. Sznapka [-] , L. Daněk [-] , I. Shlaban [-] , P. Loup [-] , T. Šperka [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - J. Chramosta [-] , J. Pospíchal [-] , R. Cipruš [-] , V. Švarc [-] (80. L. Gall [-] ) , J. Cejpek [-] , F. Nechvátal [-] , O. Kvych [-] , F. Rampír [-] , L. Kryštůfek [-] , M. Kříž [-] (69. T. Kratochvíl [-] )

ŽK: 71. O. Kvych .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Švehla Marek - KRONDRÁF Jan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra domácích

Bíteš si bude chtít spravit chuť po vypadnutí z MOL Cupu a s oslabenou Říší si poradí určitě větším rozdílem. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích