3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 10:30

12.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měli jsme dnes zkrátka den blbec, hodnotil po utkání kapitán Hořovic


Branky


19

Hořovice se v minulém kole poprvé v sezóně rozstřílely a jistě chtěly na gólovou pohodu navázat. Jenže domácí hráči Jiskry byli proti, využili chyby hostů k odstartování své gólové nadílky a potěšili tak své diváky, kteří na výhru domažlické rezervy čekali čtyři kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zásah ale přidali hosté, kteří se důrazem dostali do otevřené obrany a mezi obránci zabíhající Lukáš Vostárek ukázal, že se ne nadarmo stal hráčem minulého kola. Jenže jeho tým také do poločasu jednou chyboval, čímž nabídl možnost domácím pět minut před přestávkou. Do zakončení zpoza vápna se dostal Karel Jahn a střelou k pravé tyči srovnal průběžný stav.

 

Po výměně stran byli domácí více nebezpeční, ale hořovická brána dlouho odolávala. Až do 63. minuty... Nejprve po precizním centru dvakrát skvěle zasáhl brankář. Ale na zakončení po rohovém kopu od Tomáše Koreluse již byl krátký. Oba celky pak měly nějaké své šance na změnu průběhu zápasu, nicméně se dlouho ani jednomu z nich v koncovce nedařilo. Přičinili se k tomu i oba brankáři, kteří drželi své týmy. Až v poslední minutě se po rychlé akci domácích a následné kombinaci kolem vápna prosadil Vojtěch Černý. Nutné dodat, že celé akci předcházel těsný ofsajd, který ovšem sudí s ohledem rychlosti nemusel zpozorovat. Hosté navíc před samotnou střelou reklamovali zpracování míče rukou, ale rozhodčí to stejně neviděl a branku uznal.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Pro nás to bylo důležité utkání, které kluci zvládli, i když to nebylo jednoduché. Po začátku jsme věděli, že hosté budou hlavně bránit, jejich skóre 9:8 k tomu vybízelo. Od začátku jsme byli lepší a vytvořili si i 2 šance, které jsme neproměnili, pak nás soupeř nachytal při rozehrávce nepřipravené a z jediné šance šel do vedení. Naštěstí do poločasu Karel Jahn vyrovnal, když též využil chybné rozehrávky hostů. Druhý poločas byl víc boj než fotbal, ale naštěstí jsme ho zvládli a góly Tomáše Koreluse a v závěru Vojty Černého, utkání rozhodli. Pro nás důležité body. A kluky musím pochválit za přístup.

SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: Dnes nám to nevyšlo nakonec podle představ. Vedli jsme 1-0 po dobrém presinku, přihrál jsem Vostymu a ten ve vápně skóroval k tyči. Vypadalo to, že opět ten zápas k nějakým bodům dotáhneme. Bohužel ke konci poločasu jsem udělal chybu v rozehrávce v situaci, kterou v 99% případů nekazím, tentokrát jsem to vyhodnotil špatně, soupeř vystihl přihrávku a i přes snahu to ještě zachránit soupeř vyrovnal. To beru jednoznačně na sebe. V poločase jsme to brali v klidu, s tím, že dáme gól v druhé půli a dohrajeme to k vítězství. Bohužel přišla naše druhá chyba při rohu, kdy jsme netrefili balón a prohrávali jsme. Nějaké šance a závary jsme měli, ale i domácí pár situací na gól měli a nakonec jsme v poslední minutě po zpracování rukou ve vápně dostali třetí gól, a odjeli tak s prázdnou. Vybrali jsme si dneska trochu zápas blbec, to se občas stane. Dáme se zase do kupy a v těžkém zápase doma s Příbramí budeme chtít odvést opět stoprocentní výkon a připsat si nějaké body.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - P. Voves [-] (61. M. Buršík [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Korelus [-] (38. I. Vojtko [-] ) - V. Černý [-] , M. Nedvěd [-] (61. A. Vlček [-] ) - K. Bílik [-] (79. L. Marek [-] ) - T. Holík [-] , L. Janča [-] , K. Jahn [-] (79. D. Soupír [-] ) , T. Korelus [-]

SK Hořovice
O. Bleha [-] - T. Hlídek [-] , L. Landa [-] , J. Smetana [-] , L. Vostárek [-] (79. N. Wacker [-] ) , M. Polák [-] (73. V. Zítek [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] , O. Bělohlávek [-] (79. M. Kyncl [-] )

ŽK: 56. I. Vojtko , 79. M. Buršík - 29. M. Polák .
Hráči zápasu: K. Jahn , T. Korelus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - SUCHÁNEK Antonín, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 00:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 21:32
Jakub Volák

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

My jsme sice uhráli zázrakem v Domažlicích bod, ale jejich tým doplněn o dva tři hráče A-týmu, je na tom fotbalově velmi dobře. Áda Bratanič v bráně, zvaný Domažlická chobotnice, vyčape shootout.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 19:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 17:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 14:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 12:16

Tip: výhra hostů