Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 10:30

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divizní nováček předvedl nevídaný obrat proti zkušeným hráčům z Lomu


Branky


23

Rezerva Jiskry Domažlice zažívá svou premiérovou účast ve čtvrté nejvyšší soutěži a v posledním zápase se mladíci ze západu Čech vytasili se závěrem zápasu hodným zkušeného, léty v divizi otřískaného celku. Lom totiž na západě vedl do 60. minuty 1:3, ale své dvoubrankové vedení v poslední půlhodině zcela ztratil, když "Benfika" nasázela 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branky se diváci dočkali až ve 31. minutě, kdy dalekou střelu vyrazil Červený pouze před sebe a dobíhající Zbyněk Musiol s dorážkou neměl problém. Neuběhlo ani 10 minut a skóre se opět měnilo a opět ve prospěch hostů. Po špatné rozehrávce domácího celku od branky, se k míči dostali hosté a pěknou akcí na jeden dotak vyslali za obranu Marka Škrletu, který z první vyslal padající míč na zadn tyč, na který byl Červený krátký. Do přestávky se nicméně domácí vzchopili a taktéž po jednom z protiútoků využili chyby v hostující obraně a snížili na 1:2 zásluhou atakujícího Marka Nedvěda.

 

Začátek druhé půle opět patřil Lomu. Po deseti minutách hry se podruhé v zápase prosadil Zbyněk Musiol, jenž opět využil práci svých spoluhráčů po napadání opět velmi nebezpečné rozehrávky od vlastní branky Jiskry a zvýšil opět na rozdíl dvou branek. Domažličtí hráči chtěli opět rozehrát konstruktivně, ovšem i jim po této brance došlo, že v jednoduchosti je mnohdy krása.

 

Domácí se ale nevzdávali a už o pět minut později to opět bylo o jednu branku. Po pěkně kombinaci přes střed hřiště si na střelu zpoza vápna naběhl Marek Nedvěd a vyslal nechytatelný projektyl do horního rohu branky. Impulz to pro Domažlice byl obrovský, jelikož už za šest minut bylo srovnáno. Po situaci ve vápně, kde byli domácí důraznější a Lom nedokázal míč z penaltového puntíku odkopnout pryč, se do situace vložil Antonín Vlček a bylo to 3:3.

 

Domažlice to nakoplo, naopak Lom začal být nervóznější a nepřesnější v přihrávkách. Koncentrace na utkání vzala za své a před 80. minutou bylo pro hosty zle. V náběhu za obranu se blížil vstříc brance domácí Nedvěd. Ten byl ale ještě před šestnáctkou faulován Markem Škrletou a jelikož to byl poslední lomský obránce v cestě za cílem, musel ze hry ven. Z následného přímého kopu se výborně prosadil Lukáš Korelus a začaly chorály znít.

 

Všichni věděli, že ještě není konec, přesto se díky následné hře domažlické družiny o body už nikdo neobával. Zejména pak když Červený chytil penaltu zkušenému Musiolovi a záhy se z dalšího protiútoku prosadil Kryštof Bílik - o vítězi bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


Za nás velmi těžké utkání, kdy jsme za stavu 1:3 vstali z mrtvých. Lom byl fotbalově lepší než my, kontroloval hru, my měli první půli pouze brejky, ale z nich jsme mohli 2x skórovat. Poté jsme dostali gól na 1:0, když jsme hráli o deseti, kvůli ošetřování. To nás srazilo a dostali jsme ještě další branku po chybě v rozehrávce. Naštěstí jsme ještě do poločasu dali na 1:2, též po hrobce soupeře. Do druhé půle jsme udělali 2 změny, ale místo abychom se zvedli, tak jsme dostali na 1:3, opět po chybě vzadu. Naštěstí to ale kluci nezabalili a utkání otočili. Nejprve skóre korigovat Nedvěd a vyrovnal poté Vlček. Soupeře jsme po 60. minutě přeběhali a skóre otočili na 4:3 gólem z přímého kopu Lukáše Koreluse. To už soupeř hrál o deseti. Poté nás podržel gólman Červený, který chytil penaltu zkušenému Musiolovi a vzápětí jsme přidali pátý gól. Kluky musím pochválit, za druhý poločas. Pro soupeře je to asi kruté, ale takový je někdy fotbal. Do sestavy kola bych asi nominoval Nedvěda, který dal 2 góly a zařídil červenou kartu pro hostujících hráče. Ale pochvalu zaslouží všichni.
TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Do 60. minuty jsme hráli dobře. Vedeme 3:1. Zápas se ale hraje 90 minut. Posledních 20 minut jsme úplně přestali hrát, mysleli jsme, že už se nemůže nic stát. To je hlavní důvod proč jsme nakonec prohráli 5:3.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - F. Velfl [-] (46. P. Voves [-] ) , L. Janča [-] (90. O. Sloup [-] ) , F. Holík [-] (46. A. Vlček [-] ) , D. Soupír [-] (85. M. Buršík [-] ) , K. Bílik [-] , M. Nedvěd [-] (90. F. Copák [-] ) , K. Jahn [-] , L. Korelus [-] , D. Sedláček [-] , T. Korelus [-]

TJ Sokol Lom
Š. Pecháček [-] - R. Vávra [-] , Z. Musiol [-] , M. Škrleta [-] , D. Skopec [-] , M. Mácha [-] , M. Grobár [-] , J. Madar [-] (55. J. Škarda [-] ) , J. Kubovský [-] (70. M. Kučera [-] ) , M. Slavík [-] , J. Šimák [-]

ŽK: 90. K. Bílik - 90. Z. Musiol . ČK: 79. M. Škrleta .
Hráči zápasu: L. Korelus , M. Nedvěd - Z. Musiol .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Vnuk Josef - ZOUFALÝ David, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra hostů

Domažlice budou opět doplněny o nějaké kluky z áčka, ale Šimák s Musiolem si s nimi poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích