Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Čáslavi došlo na přestřelku, diváci viděli šest branek, zápas skončil remízou


Branky


11

Je to v téhle sezóně už prakticky jistota. Kdykoliv hrají čáslavští doma, je to příslib gólové nadílky. Během tří domácíh zápasů viděli divácí celkem 14 branek. Bohužel pro domácí pouze jednou se radovali ze zisku všech tří bodů, což tentorkát chtěli změnit. Nevyzpytatelná Chrudim ale nedala kůži lacino a nakonec si odvezla bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na podmáčeném trávníku se děly věci, první poločas nabídl pět branek

Podmáčené hřiště v Čáslavi dávalo jisté pochyby o tom, jak kvalitní fotbal bude k vidění. Domácí se snažili něco udělat se zaběhlými pořádky, a tak se snažili něco změnit. "My jsme chtěli do utkání vlétnout a co nejdříve se vybudovat náskok. Tomu jsme přizpůsobili předzápasovou rozcvičku, změnili jsme některé zaběhnuté věci,“ uvedl trenér Jakub Svoboda. To se jednoznačně vyplatilo, protože už ve druhé minutě se prosadil Chábera a poslal domácí do vedení. To ovšem nemělo dlouhého trvání. O deset minut později totiž Čáslav chybovala při autovém vhazování, kdy si nedokázala dostatečně pokrýt hráče Chrudimi, ti situace využili až došlo na faul v pokutovém území a nažízený pokutový kop. Ten hosté proměnili a vše začínalo od znova. Aby toho nebylo málo, tak v následujících šesti minutách ukázal Náchod skvělou efektivitu. Dvě akce, dva góly a rázem vedení 3:1. To bylo krutá sprcha pro sebevědomí Čáslavi, která musela hned reagovat. Naději dodalo domácím vyloučení Zikmunda. Navíc došlo v závěru poločasu ke zranění hostujícího hráče, takže v pasáži, kdy měla Chrudim na hřišti jen devět hráčů, dokázala Čáslav snížit zásluhou Hejného.

 

Náchod dlouho držel vedení, Čáslav nakonec vyrovnala těsně před koncem

Plán pro druhou půli byl ze strany Chrudimi jasný. Udržet vedení až do konce a ovézt si všechny tři body. Hosté zalezli do hlubokého bloku, který se na podmáčeném hřišti těžko domácím překonával. V poslendích dvaceti minutách se trenér Svoboda rozhodl pro změnu rozestavení a vsadil vše na jednu kartu. Domácí si postupně vytvořili tlak, který nakonec také vyústil ve vyrovnávací branku. Baško poslal do vápna prudký centr, který do sítě uklidil dvougólový střelec Hejný. V nastevaneí mohli domácí dokonce zvrátit výsledek na svoji stranu, ale Ronovský zamířil jen vedle. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Trenér Jakub Svoboda pro klubový web: Jsem zklamán z našich naivních chyb. Pokaždé musíme dotahovat náskok soupeře a není možné, abychom každý druhý zápas skóre senzačně otáčeli.

MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro klubový web: Hrát i s nastavením více než sedmdesát minut v oslabení je prostě hodně, ale kluci se snažili to urvat a porvat se s tím co to šlo. Každopádně je to opět bod ze hřiště soupeře a jdeme dál.



Sestavy


FK Čáslav
O. Barták [-] - V. Slavík [-] , A. Chábera [-] (60. V. Bašek [-] ) , M. Kurka [-] , O. Hajník [-] , K. Hejný [-] , F. Konyvka [-] (70. K. Schovanec [-] ) , R. Vocel [-] (60. J. Vilím [-] ) , A. Ronovský [-] , P. Mráz [-] , J. Vančura [-]

MFK Chrudim B
L. Mrázek [-] - Š. Sedlák [-] , D. Vácha [-] , V. Gregovský [-] , M. Holub [-] (88. M. Češka [-] ) , P. Tlapák [-] (45. V. Holeček [-] ) , M. Zvolánek [-] (72. M. Šindelář [-] ) , M. Zikmunda [-] , D. Zrůst [-] (72. R. Musílek [-] ) , T. Dostálek [-] (88. M. Havránek [-] ) , P. Drahoš [-]

ŽK: 27. K. Hejný , 75. O. Hajník , 77. J. Vančura , 90. V. Bašek - 76. V. Holeček , 91. L. Mrázek . ČK: 21. M. Zikmunda .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Vitvar Martin - ERLEBACH Jiří, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů