P. Holub 37.
1:1
(1:1)
36. M. Drahorád (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlovští si přivstali, aby se včas dostali pro bod do Mariánek


Branky


37. P. Holub - 36. M. Drahorád (vl.)
23

Pro fotbalisty Českého Krumlova se jednalo o nejdelší podzimní výjezd a s ohledem čas zápasu museli vstávat o víkendu v celkem nezajímavou hodinu. V autobuse ale jistě, i když v nepohodlné poloze, nějakou hodinu spánku dohnali a v Mariánkách pak vyběhli porvat se o další body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštivé počasí nelákalo nikoho z hráčů na hřiště, jenže typická fotbalová anglie si nevybírá a hráči, zejména pak na diizní úrovni, tyto nevýhody fotbalového počasí musí zvládat. Oba celky se dostávali do šancí zejména ze standardních situací, ale z nich nakonec branky nepadaly. Až po půl hodině hry se hosté prokombinovali do pokutového území domácích, kde se ke střele uchýlil Roman Kolář, jeho střelu domácí obránce vyrazil před sebe, ale přímo do nohy vracejícího se kapitána Mariánek a Michal Drahorád tak zaznamenal první branku zápasu, smolně do své vlastní sítě.

 

Jenže domácí rychle odpověděli. Už po minutě hry se po rychlém autu dostal do zakončení z úhlu Skopový, míč se od tyče odrazil k nohám Petra Holuba a ten srovnal na 1:1. Tento výsledek pak vydržel až do konce poločasu, jelikož branku Krumlova chvilku před přestávkou sudí neuznal pro předchozí faul zakončujícího hráče...

 

Ve druhém dějství pokračoval za stálého deště vyrovnaný souboj, který další branku nepřinesl. Velkou měrou se na straně domácích o neinkasování zasloužil také pětačtyřicetiletý brankář David Šmejkal, který po posledním nezdaru Mariánek v Tochovicích nahradil v brance svého syna Daniela. Ale také praporek asistenta rozhodčího, který viděl v 75. minutě těsný ofsajd krumlovského Rosůlka, jenž po centru z levé strany uklízel do sítě.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Někteří hráči měli, jak se říká, "nůž na krku", jelikož pokud by se k domácímu zápasu přistoupilo stejně, jako v Tochovicích, tak by jejich setrvání v kádru bylo na tenkém ledě. Pokud totiž budu Mariánky trénovat dál, tak se pod mým vedením nikdy nebude dít to, co se dělo v Tochovicích. Něco jsme si tedy řekli a myslím si, že kluci k zápasu přistoupili dobře. Bylo vidět sice, že jsme trošku svázaní předchozími výsledky, kluci to chtěli zlomit a ze začátku jsme byli možná i lepším týmem na hřišti. Ale Krumlov hrál tak, jak jsem jej viděl proti Rokycanům. Hrál organizovaně, výborně brání, přehušťuje střed hřiště, na míči jsou mladí hráči šikovní... Soupeř byl opravdu dobrý. Myslím si, že ta první půlka podle toho vypadala. Hosté postupně hru vyrovnali, chvilkami měl i navrch a dal šťastnou branku. U té nemohu klukům nic vyčítat, takové chyby se občas stanou. Zareagovali jsme výborně, vyrovnali jsme a mohli jsme ještě jednu branku přidat, ale gólman to vyrazil. Ve druhé půli, když už jsme se k bráně dostali, tak finální přihrávky jsou krátké, nebo naopak dlouhé. Ale měli jsme to těžké, soupeř hrál v obraně velice dobře a vzhledem k závěru, kdy hosté měli také jednu velikou šanci, tak si myslím, že remíza byla spravedlivá.

FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: Bod je asi zasloužený, spravedlivý. První poločas byl z obou stran vyrovnaný, soupeř si po naší pěkné akci vstřelil vlastní gól, ale záhy po naší chybě vyrovnal po rychlém autu. Pak nám rozhodčí neuznal branku, důvod ví asi jen on. Ve druhé půli měli domácí dvě velké šance, které neproměnili a my pak dali další neuznaný gól pro ofsajd. Terén byl těžký, klouzalo to, ale s ohledem na počasí v pořádku. Zápas jinak byl takový vyrovnaný.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Štůla [-] , L. Prokop [-] , M. Růžička [-] , M. Drahorád [-] - D. Skopový [-] , D. Pěček [-] , M. Skopový [-] (72. M. Patrovský [-] ) - P. Holub [-] , F. Prokop [-] , O. Pecháček [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , D. Trmal [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (87. M. Strapek [-] ) , D. Růžička [-] (72. A. Parakhnenko [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] , P. Vaněk [-] (63. J. Rosůlek [-] )

ŽK: 44. L. Prokop , 45. D. Skopový , 83. D. Pěček - 77. R. Kolář .
Hráči zápasu: D. Šmejkal .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Kříž Lukáš - PÁLEK Ondřej, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů