1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:15

1.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov se v historické premiéře představil bodem


Branky


18

FK Komárov zažívá svou historickou účast v divizní soutěži a prvním konkurentem mu byla mariánskolázeňská Viktorka. Celek z Berounska na západě Čech dlouho vedl, ale nakonec odjel pouze s bodem. Jak hodnotí utkání zástupci obou týmů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Bod asi nakonec spravedlivý… Komárov jsme viděli v Rokycanech a věděli jsme, že budou spoléhat na tuhou, ale organizovanou defenzivu, což se potvrdilo. Začátek jsme měli slušný, hráli jsme v tempu, ale asi od 10.minuty jsme přestali mít pohyb a jen nesmyslně kopali dlouhé pasy. Hosté se osmělili, hrozili z brejků a standardních situací. Po jednom, musím říct, naprosto zbytečném rohu, kdy jsme v klidu mohli hrát s brankářem, nebyli jsme nikým tísněni, ale protože jsme na hřišti němí, tak jsme z té situace udělali roh a ten jsme bránili velmi pasivně… Soupeř se dostal k odraženému balonu a dá se říct nepovedenou střelou otevřel skóre. Do poločasu jsme se protrápili. Po změně stran jsme nastoupili jako vyměnění, začali jsme být aktivní a zvlášť s příchodem Petra Holuba a Lea Gavrylovského, jsme začali dominovat a i ostatní střídající hráči mužstvo oživili a dodali kvalitu. Měli jsme několik opravdu velkých šancí a nakonec alespoň jednu využili. Po nádherném sklepnutí Holuba se ranou pod břevno trefil Dominik Pěček. Vzhledem k průběhu zápasu bod beru, ale samozřejmě doma je to prostě málo. Soupeře se sluší pochválit, dokud měl síly, byl hodně nepříjemný. My jsme mužstvo dost obměnili a omladili, takže chvíli bude trvat, než si vše sedne, ale hráči jsou pracovití a ambiciózní, takže stavět se na těchto hráčích rozhodně dá. Hráč zápasu byl Petr Holub a velmi dobře hrál i Dominik Pěček.

FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Do historicky prvního zápasu Komárova v divizi jsme šli s cílem bodovat a to se podařilo. První poločas byl vyrovnaný, soupeř měl balon více na kopačkách, ale naší organizovanou hrou jsme Mariánky do žádné velké příležitosti nepustili, naopak my jsme po standardních situacích dvakrát zahrozili a z jedné dohrané situace jsme vstřelili Michalem Pužíkem branku. V druhém poločase nás Mariánky zatlačily, po vystřídání zjednodušili hru a nakopávanými balony na důrazného vysokého útočníka si vytvořily 2 příležitosti, kdy jednu skvěle chytil náš brankář, druhá už, bohužel, skončila v síti. My měli ve druhé půli jednu velkou šanci, kdy gólman domácích vyrazil gólovou střelu Mojdyho na roh. Z pohledu celého zápasu si myslím, že remíza byla zasloužená a my si vezeme cenný bod. Pochvalu zaslouzi celý mančaft za kolektivní výkon, ocenil bych nově příchozí hráče, kteří do týmu od začátku skvěle zapadli a jsou posilami. Hráčem zápasu za Komárov byl Adam Vokáč st., který ke své fotbalové kreativitě přidal i příkladnou bojovnost.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] (79. M. Patrovský [-] ) , D. Samek [-] , M. Drahorád [-] , M. Štůla [-] - M. Skopový [-] (61. P. Holub [-] ) , F. Renza [-] (61. L. Gavrylovskyy [-] ) , P. Kořistka [-] , D. Pěček [-] - O. Pecháček [-] (79. [-] ) , F. Prokop [-]

FK Komárov
L. Míka [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , O. Lang [-] - T. Srp [-] (90. A. Peták [-] ) , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] - J. Mojdl [-] (79. D. Klimeš [-] ) , K. Vajs [-] (87. F. Mizera [-] ) , A. Vokáč [-] - P. Ženíšek [-]

ŽK: 36. M. Skopový , 71. P. Holub - 29. M. Pužík , 83. D. Klimeš , 89. A. Vokáč .
Hráči zápasu: P. Holub , D. Pěček - M. Pužík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - DUDA Miroslav, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích