Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany se oklepaly po prohře s Libercem a rezervu druholigové Příbrami porazily


Branky


23

V týdnu si domácí fotbalisté vyzkoušeli náročnou výzvu v podobě 2. kola MOL Cupu, který jim přisoudil prvoligový Slovan Liberec a po mediálně velmi vydařené propagaci si rokycanští tento zápas s téměř 2000 diváky v zádech užili. Na sobotu už ale museli být hráči myšlenkami zase zpět na zemi, v divizi. Přepnout dokázali a po kolektivním výkonu brali 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram, stejně jako v minulých zápasech, byla i zde více na míči. Ovšem jakoby jejich aktivita končila šestnáctimetrovou hranicí kolem Houdkovy brány, kterou v dešti výrazně narušila až velká šnace hostů ze 17. minuty, na kterou byl Houdek krátký, ale naštěstí pro domácí mířila těsně vedle tyče. Následoval prudký liják, který předznamenal rychlý útok domácích přes pravou stranu a na konci akce se s jednoduchým úklidem míče do sítě Příbrami zjevil Jan Procházka. Následovala přetahovaná z obou stran a atraktivní fotbal. Každý chvilku tahal pilku a nakonec z toho bylo srovnání. Za Příbram se po pěkné kombinaci přes levou stranu hřiště prosadil Viktor Hýsek. Tento stav však ani do přestávky nevydržel. Takřka ihned po rozehrávce z levé strany přes celé vápno centroval Glazer, který našel Jana Procházku. Ten si hrudí míč zpracoval a tvrdě prostřelil hostujícího brankáře.

 

Start druhého poločasu se lépe vydařil domácím, jelikož po nepřesném odkopu hostující obrany si rokycanští vytvořili zajímavou šanci, kterou korunoval Zajíček centrem na zadní tyč, kde se zjevil Rudolf Pražský, jenž poslal z první svůj tým už do dvoubrankového vedení. O necelých deset minut později mohl hattrick vsítit Procházka, ale ve své šanci ztroskotal, stejně jako následně Laubr. Ve zbytku zápasu se hrál oboustranně atraktivní fotbal, který ale další branky nepřinesl, zejména díky dobré obranné činnosti Rokycan a brankáře Houdka.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Tomáš Glazer, obránce: Do zápasu s Příbramí jsme nevstoupili dobře. Byli jsme hodně pasivní, nedostupovali jsme včas hráče. Příbram byla v držení balónu, ale na druhou stranu se příliš do šancí nedostávala, většina jejich akci končila na hranici velkého vápna. Probudil nás až gól, kdy Laubr skvěle zatáhl míč a naservíroval ho před prázdnou bránu Procházkovi. Přesto byli v držení opět hlavně hosté, ale to jsme očekávali. Ke konci poločasu z ojedinělé šance hosté srovnali, ovšem už za dvě minuty jsme po povedeném breaku, mém centru a zakončení Procházky šli znovu do vedení. Druhou půli jsme začali skvěle. Zajíček našel centrem Pražského a ten z voleje levou nohou trefil nechytatelně. Náskok jsme mohli navýšit, ovšem ve dvojšanci Procházka ani Laubr gól nevstřelili. Soupeř nadále držel balón, několikrát se skvěle vyznamenal Houdek, který i přes poranění ramene zachytal skvělý zápas.




Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - R. Pražský [-] (69. L. Titl [-] ) , J. Janota [-] (63. M. Čeliš [-] ) , M. Nový [-] (69. D. Holek [-] ) , D. Lehký [-] , J. Procházka [-] , J. Laubr [-] (76. F. Stejskal [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , J. Matas [-]

FK Příbram B
M. Babka [-] - A. Kareš [-] , M. Voriazidis [-] , M. Bálek [-] (35. J. Krajdl [-] ) , P. Švestka [-] , J. Zeronik [-] , D. Tříska [-] , V. Hýsek [-] , E. Antwi [-] , D. Vott [-] , J. Schindler [-]

Hráči zápasu: J. Procházka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠVORC Jan - HAVRÁNEK Martin, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích