Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad si zastřílel proti Dvoru Králové, pět branek


Branky


10

Poslední zápas Letohradu na hřišti soupeře, znamenal výjezd do Dvora Králové. Nicméně ani lvi ze zdejšího Safari nezabránili pěti brankám do sítě domácích. Letohrad se touto výhrou dokázal odlepit z bezprostřední blízkosti sestových příček a vypadá to, že bude zimu trávit v klidném středu tabulky. Na druhé straně domácí musí spřádat plány, jak se od dna tabulky vyšvihnout, jinak je čeká pád o patro níž. A s výkonem, jako předvedli nyní, bude záchrana ještě velmi složitý oříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad rázně vykročil pro tři body

Už od úvodních minut bylo zřejmé, že hosté dorazili s jednoznačným cílem. Už ve třetí minutě museli domácí v malém vápně na třikrát blokovat zakončení Letohradu. V 11. minutě se naskytla první šance ke skórování, když šel sám na branku Chládek, ale snad i pod tlakem stíhajícíh obránců nedokázal zamířit přesně.

 

Po čtvrt hodině už šel Letohrad dovedení. Lorenc s Chládkem rozehráli aut, následoval centr, ten se domácím ještě podařilo na přední tyči hlavou nadzvednout, ale na zadní tyči už nekompromisně pálil přesně Zbudil. 

 

Ve dvacáté druhé minutě mohl Zbudil přidat po úniku další zásah, ale brankář Matula byl proti. Po pětadvaceti minutách přišla asi největší šance domácích. To když zprava servíroval do vápna míč Suleiman a Močkovský ve skvělé pozici mířil jen vedle levé tyče. Snad by vstřelená branka ještě mohla změnit budoucnost, ale takhle se zápas už dál odvíjel jen v režii Letohradu.

 

Ve čtyřicáté minutě zkusil Martinovského hlavou překonat domácí Picha, ale i jeho pokus nemířil mezi tři tyče a v nastavení první půle přišel ještě druhý gól Letohradu.

 

Nejlepší střelec Letohradu Kabourek se ve vápně tlačil do zakončení, sražený balón zkoušel do sítě poslat Šplíchal, ale i jeho střelu ještě dokázali domácí odrazit. Až na třetí pokus, když se dostal k dorážce Chládek, už byli hosté úspěšní a zdvojnásobili své vedení.

Rozhodl úvod poločasu

Vstup do druhého dějství vyšel Letohradu asi nejlépe jak mohl. Už ve 48. minutě se k odraženému míči na půlkruhu dostal Jiřánek a technickou střelou mířil přímo pod břevno.

 

Po vstřelení třetí branky se domácí začali více tlačit k vápnu Letohradu, ale vyloženou šanci si nevypracovali. To Letohrad jednu z šancí přetavil v gól.

 

Kabourek byl v 74. minutě za obranou u míče dřív než vybíhající brankář Matula a střelou po zemi navýšil skóre. Navíc o čtyři minuty po Kailově příhře zakončoval do břevna Šplíchal, u odraženého míče byl nejdříve opět on a zpečetil tak konečný výsledek na 0:5.

 

Tahle prohra je opravdu těžkou ranou do plánů Dvora, který v posledních dvou zápasech vybojoval čtyři body. Nyní tak musí všechny síly nasměrovat do posledního zápasu podzimu, který bude proti nováčkovi z Nového Bydžova. Letohrad se představí doma proti silnému Hlinsku.



Ohlasy k zápasu



FK Letohrad
Trenér A. Majvald pro klubový web: Výsledkově se utkání lámalo na přelomu prvního a druhého poločasu, kdy jsme vstřelili druhou a třetí branku. Herně si, ale myslím, že jsme kromě chvilkové pasáže po třetí brance hru kontrolovali a byli jsme nebezpečnějším týmem. Pro nás krásný výsledek, ale jestli mají mít body ze Dvora velkou cenu, tak je musíme potvrdit v posledním podzimním utkání doma s Hlinskem.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - D. Sojka [-] , J. Prokůpek [-] (46. V. Reichl [-] ) , T. Picha [-] , M. Hrubý [-] , L. Mertlík [-] (37. D. Vitebský [-] ) , I. Suleiman [-] , R. Bína [-] (65. J. Zivr [-] ) , M. Močkovský [-] (58. M. Hák [-] ) , M. Hruška [-] , W. John [-]

FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - R. Macek [-] , P. Štěpán [-] , A. Zbudil [-] , J. Jiřánek [-] , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] (82. P. Hýbl [-] ) , T. Kabourek [-] (78. P. Šponar [-] ) , M. Lorenc [-] (78. Š. Klímek [-] ) , D. Chládek [-] (73. J. Kadlec [-] )

ŽK: 59. T. Picha - 57. M. Lorenc .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - ŠVAGR Tomáš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza