1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy neudržely v Hořovicích vedení. Shodli se kapitáni na pozápasovém hodnocení?


Branky


24

První branka Krejčiříka přišla pár minut po rozehrávce a domácí fotbalisté nechtěli dopustit, aby rozhodla zápas. Jenže se ne a ne dostat k přesné střele. Nakonec je vysvobodil střídající stoper, který se postavil k volnému mpřímému kopu a svůj pokus precizně proměnil. Výsledný stav tedy skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: S Klatovy je to vždycky těžký zápas, mají poměrně zkušený tým a jsou dlouho pohromadě. Chtěli jsme začít opět aktivně a kombinačně, bohužel jsme hned ve 3. minutě po chybě na straně a přihrávce před branku inkasovali. Zareagovali jsme správně a zatlačili soupeře, bohužel střely buď chytil gólman nebo nebyly přesné, soupeř se snažil hrozit z brejků. Do druhé půle jsme nevstoupili opět dobře a prvních 10 minut jsme zbytečnými ztrátami míče riskovali druhý gól v naší síti. Poté jsme se opět zvedli, celkem se nám dařila kombinace ve středu hřiště a přechod k vápnu, ale stále nám chybělo lepší zakončení a lepší výběr místa před brankou. Po dvou nebo třech našich šancí přišel trestný kop za vápnem, který hezky trefil Martin Veselý a konečně jsme se dočkali vyrovnání. Poté jsme ještě měli tlak a několik standardek, ale druhý gól už jsme nepřidali. Zápas měl podle mě slušnou kvalitu na divizi a na těžkém terénu. K výhře jsme asi měli trochu blíže než soupeř, ale vážíme si i bodu.

SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Zápas v Hořovicích jsme začali výborně. Po krásné akci na pravé straně a zakončení Krejčiříka jsme se dostali do vedení a prvních 15 minut jsme měli několik náznaků, které jsme bohužel nedotáhli. Poté domácí začali být lepší na balónu, měli velké množství standardek a dlouhých autů, ale musím kluky pochválit, jelikož jsme to dobře uskákali. Takto pokračoval i druhý poločas, kdy si ale Hořovice nevytvořily jedinou šanci ze hry. Bohužel pár minut před koncem jsme jim darovali po hrubé chybě přímák, který krásně trefil domácí hráč a vyrovnal. Objektivně je remíza zasloužená, ale po zápase jsme byli hodně naštvaný, když 11 kluků maká a dře 90 minut a jedna nezodpovědnost nás stojí další dva body.



Sestavy


SK Hořovice
O. Bleha [-] - F. Čapek [-] , O. Bělohlávek [-] (57. V. Zítek [-] ) , L. Vostárek [-] , M. Polák [-] (66. M. Kyncl [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] (49. M. Veselý [-] ) , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (63. M. Hoang [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (69. M. Marek [-] ) , A. Presl [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 45. J. Mareš - 17. Z. Krejčiřík , 29. M. Mészáros , 80. M. Lukeš .
Hráči zápasu: M. Veselý - M. Janda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - POLENA Jiří, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů