0:4
(0:2)
40. A. Presl (p.)
45. J. Brabec
54. A. Presl
60. M. Lukeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy vyplenily Viktorku, Presl se trefil z půlky hřiště


Branky


40. A. Presl (p.) , 45. J. Brabec , 54. A. Presl , 60. M. Lukeš
23

Klatovy chtěly napravit poslední domácí zaváhání s Rokycany a v Mariánkách naplno bodovat. To se i podařilo a zkušeny mančaft si z Karlovarského kraje po čtyřbrankovém vítězství odvezl všechny tři body. Jak utkání hodnotí zástupci obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Síť jedné z branek se rozvlnila až ve 40. minutě, když se po faulu domácího brankáře na Antonína Presla prosadil z desítky sám faulovaný. Do přestávky pak ještě po pěkné individuální akci Lukeše na pravé straně, dostal míč k Jakubu Brabcovi a ten na hranici šestnáctky namířil přesně. 

 

Po výměně stran se diváci mohli pokochat dalekonosnou střelou v podání Antonína Presla. Ten se totiž postavil k míči zhruba 5 metrů od půlící čáry, ještě na své polovině a rozehrávaný přímý kop k překvapení všech nasměroval přes všechny hráče i domácího brankáře, přesně do domácí sítě - 0:3. O čtyři minuty později se pak po rychlém přechodu dopředu prosadil krásnou střelou Michal Lukeš, který už po hodině hry stanovil konečné skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Myslím, že jsme do zápasu dobře vstoupili a byli mnohem aktivnější, než soupeř. Bohužel několik slibných akcí jsme nevyřešili dobře a tak přišel na konci poločasu trest, kdy jsme propadli uprostřed hřiště, soupeř se dostal rychlou kombinací do vápna, kde si hostující útočník Presl došel pro penaltu a bezpečně proměnil. Penalta námi otřásla a po obrovské chybě na kraji hřiště hosté udeřili podruhé. Stav 0:2 pro nás byl krutý, ale do druhého poločasu jsme šli s cílem se dostat co nejrychleji do kontaktu a se zápasem hnout. Začátek vypadal slibně, ale asi po deseti minutách hosté dostali možnost trestného kopu z obrovské dálky. Před míč se nikdo nepostavil, brankář byl hodně vylezlý a jejich hráč to skvěle trefil a bylo po zápase. Pak to byla už jen křeč, zápas se dohrával a nakonec jsme inkasovali ještě jednou. Z celkového pohledu soupeř samozřejmě vyhrál zaslouženě. Náš mladý tým tvořící se za pochodu dostal tvrdou lekci, ze které se musíme co nejrychleji otřepat a získat body už za týden v Tochovicích. Jinak chci divákům poděkovat za podporu i přesto, že se nedařilo a snad už v dalším zápase doma budou mít důvod ke spokojenosti.

SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Tentokrát se mi to hodnotí pozitivně, po posledních zápasech jsme předvedli kvalitní výkon. Začali jsme sice trochu pasivně a Mariánky byly více na balónu, ale bez nějaké šance. Pomohly nám dva góly do poločasu, druhý poločas jsme začali velmi dobře, dali dva góly a bylo po zápase. Dali jsme i pěkné góly a především gól Tondy Presla z naší půlky hřiště stojí za zmínku.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - P. Šácha [-] , D. Samek [-] (60. F. Renza [-] ) , M. Růžička [-] , M. Drahorád [-] - M. Patrovský [-] (60. D. Skopový [-] ) , D. Pěček [-] (77. M. Skopový [-] ) , F. Florian [-] (46. P. Kořistka [-] ) - F. Prokop [-] , O. Pecháček [-] (46. L. Prokop [-] ) , P. Holub [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] (86. A. Suchý [-] ) , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (60. M. Hoang [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (86. M. Marek [-] ) , A. Presl [-] (77. A. Vacek [-] ) , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 39. D. Šmejkal , 62. M. Drahorád , 78. P. Šácha , 90. M. Skopový - 30. M. Janda , 70. M. Ferko , 82. J. Brabec . ČK: 84. F. Renza .
Hráči zápasu: A. Presl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Koranda Tomáš - TUPÝ Petr, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Klatovům pořád fandím, posílili v týdnu a mají Tondu Presla, který umí zápas rozhodnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích