Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto rozebralo kaznějovskou Bohemku do posledního šroubečku


17

Očekával se vyrovnaný souboj i s ohledem na volný víkend mýtského divizního týmu, který uvolnil pro svou rezervu tři hráče na výpomoc. Nicméně takovou nálož gólů snad nikdo nečekal. To se prostě Kaznějovu nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvních minutách si domácí hráči vytvořili několik gólovek, které ale ještě nedokázali proměnit. Až v 10. minutě se střelecky vyznamenal Martin Brož a poslal svůj tým do vedení. Po dalších deseti minutách už to bylo 3:0, když se prosadil dvakrát Martin Patrovský. Ten ještě v poslední minutě prvního poločasu přidal třetí branku a zkompletoval tak hattrick během 23 minut.

 

Do druhého poločasu kromě střídání neproběhlo nic významného na změne stylu hry. Fotbal se hrál zejména na půli hostujícího celku a další branky byly jen otázkou času. Dvakrát se prosadil Jan Melka, který těžil zejména z práce svých spoluhráčů, v čele s kapitánem Lupáčem. A když se kolem 70. minuty vystřídalo, zůstal na hřišti už jen jediný střelec, kterým byl Leonid Gavrylovskyy, který vsítil poslední dvě branky Mýta.

 

Ten na podzim nastupoval ještě za Horní Břízu v krajském přeboru, kam čel na hostování z Petřína. Na zimu se do Petřína vrátil, kde za Béčko odehrál první dva jarní zápasy v 1.A třídě, v nichž mimo jiné vsítil Mýtu 2 branky, aby se na konci března dohodl z divizním Mýtem na přestupu a za jeho B-tým se ve volném termínu rozehrál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Čekal jsem těžší zápas, jelikož soupeř se zdálo že přijel ve velmi dobrém složení. Ale musím sportovně uznat, že nám hodně pomohli 3 kluci z áčka, kteří měli díky zrušenému zápasu v Divizi volno a byli si s námi zahrát. Ti měli na svědomí možná šest z osmi branek. Bez nich by to bylo, věřím, více vyrovnané a o skóre bychom se s Kaznějovem přetahovali až do samého závěru zápasu. Nicméně po odstoupení Žihle, se kterou jsme měli tři body navíc, jsem rád za každý bodový zisk v boji o udržení soutěže.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Utkání v Mýtě by bylo lepší vymazat ze statistik a z našich hlav. Náš výkon byl katastrofální a ostudný. Selhali jsme ve všech směrech, nepředvedli jsme vůbec nic a odvezli jsme si šílenou porážku, která je zcela zasloužená. Za náš výkon jsme si nic jiného nezasloužili. A omluvou nemůže být ano hodně okleštěná sestava. Snad na ten výkon co nejdříve zapomeneme.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - J. Abrt [-] , J. Perlík [-] (46. S. Mackovič [-] ) , T. Vonášek [-] , P. Zbuzek [-] (77. M. Lenk [-] ) - J. Melka [-] (68. O. Mašek [-] ) , M. Lupáč [-] , M. Brož [-] , L. Gavrylovskyy [-] , M. Melka [-] - M. Patrovský [-] (70. J. Lenk [-] )

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Polívka [-] (46. J. Beránek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , V. Višnovský [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jaromír Králík
Tip experta: výhra domácích

Mýto potřebuje doma bodovat, přikláním se k neprohře domácích. Tip: 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza