T. Velek 86.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín udolal Sušici a Bláto si chycenou penaltou řekl o místo v sestavě kola!


Branky


86. T. Velek
17

Vyrovnané utkání přineslo v závěru trochu dramatu a nevybíravých emocí. Z nich dokázali na umělce v Klatovech vytěžit všechny body "domácí" hráči z Mochtína, které držela nad vodou mizérie v koncovce sušických plejerů a také brankář Blahník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podívejme se rovnou, co na zápas říkají zástupci obou celků. Ti ve svých ohlasech totiž popsali dění celého průběhu zápasu z jejich úhlů pohledu. Za zmínku však předtím stojí velké zahazování šancí sušických hráčů, jistota v bráně Mochtína a závěrečná povedená branka Tomáše Velka, jenž znamenala tři body pro Mochtín.

 

Záznam z penaltového kopuzhruba deset minut před koncem zápasu, můžete SHLÉDNOUT ZDE.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Matyáš Blahník, brankář: Zápas jsme začali klasicky jednou nohou v posteli, naštěstí jsme to ustáli, ale první poločas jsme byli o trochu horším týmem. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a první dvacetiminutovka byla jasně naše a škoda, že jsme zde neotevřeli skóre. Na konci zápasu už to byla jen bramboračka i v podání sudího, který nejdřív nepískl penaltu proti nám za jasnou ruku, ale pak kompenzoval za pád hostující hráče, který nejdřív asi tak 3x fauloval a poté spadl ve vápně jak jabko z jabloně. Každopádně hostující exekutor pokutového kopu selhal čemuž se nedivím, protože hlavně když mám na hlavě svou šťastnou čepičku, není moc šance mě z penalty překonat. Prostě proti Sušici jsem to zavřel a nebyla moc šance mi dát gól. Naštěstí v 86. minutě se asi po 10 vysklených oknech na dopravním úřadě Tomáš Velek trefil do brány a byla z toho výhra. Zápas vyrovnaný, my jsme měli trochu víc štěstí...

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Utkání proti Mochtínu jsme odehráli na umělce v Klatovech. Menší plocha hřiště nasvědčovala, že utkání bude probíhat ve zhuštěnėm prostoru a tak se i stalo. Hned ve 3. minutě zápasu běžel Oja Míčka sám na branku a před hranicí šestnáctky byl sražen domácím stoperem. Ale volný přímý kop z ideální pozice gól nepřinesl. V průběhu poločasu jsme se velice často dostávali přesnou kombinací do velkých příležitostí, ale branka domácích byla pro naše střelce zakletá. Dokonce ve 45. minutě, po rohovém kopu, nepotrestal nikým nehlídaný Petr Pechek odkrytou branku soupeře. Druhý poločas jsme začali velice špatně a prvních patnáct minut nás soupeř dostával pod tlak. To vše bylo zaviněno naší velice špatnou rozehrávkou, ve které jsme dělali naprosto banální chyby. Nakonec se nám povedlo tyto chyby odstranit a zvýšili jsme tlak na soupeře, kterému stěží odolával. Chvílemi bylo vidět, že jim nestačí síly na naší hru, což se projevilo v 80. minutě, kdy po vyhraném souboji Lukáše Hájka u rohového praporku prošel nebojácně do šestnáctky, kde byl faulován a sudí Šimek odpískal pokutový kop. Následně velmi nesportovně až nechutně, začali někteří hráči Mochtína protestovat a úmyslně zdržovali rozehrání pokutového kopu, což zřejmě mělo velký vliv na našeho kapitána Tomáše Klímu, kterému jeho nepodařenou střelu brankář vystihl a vyrazil na rohový kop. Následně jsme měli opět několik dalších velkých příležitostí ke vstřelení branky, ale opět jsme nic nevyužili. To se však povedlo soupeři, kdy po naší špatné rozehrávce vystřelil na hranici šestnáctky a s lehkou tečí zapadl balón přímo do naší šibenice. To vše se odehrálo dvě minuty před koncem a na vyrovnávací branku zbylo velmi málo času. Bohužel jsme ukončili dlouhou sérii bez porážky a opět se potvrdila naše slabá produktivita. Příště nás čeká lídr tabulky Petřín, na kterého se budeme muset dobře připravit a odčinit dnešní prohru. Chtěl bych poděkovat našim věrným fanouškům za skvělou podporu.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Plánička [-] (89. M. Kapusta [-] ) , J. Čeleda [-] , P. Blažek [-] , J. Lysek [-] (14. J. Osvald [-] ) , T. Velek [-] , J. Pretzelmayer [-] (73. J. Šafránek [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - P. Pechek [-] , J. Sedláček [-] , O. Míčka [-] , A. Pivetz [-] , T. Klíma [-] , L. Hájek [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , M. Budil [-]

ŽK: 3. P. Blažek , 80. J. Dolejš , 81. Z. Smolík .
Hráči zápasu: M. Blahník .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaromír Králík
Tip experta: výhra hostů

Z podzimu máme co domácím oplácet. Nehrál jsem podzimní zápas a nevypadá to ani na jarní... Když nastoupím, tak určitě vyhrajeme (směje se). Tip: 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza