A. Mack 13.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2022 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Dražejova nad Volyní rozhodl Tomáš Hynek


Branky


13. A. Mack - 25. J. Matas , 84. T. Hynek
22

V dohrávce odloženého patnáctého kola se střetly týmy Volyně a Dražejova, kdy hosté dokázali otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O posledním velikonočním svátku se na hřišti ve Volyni potkaly dva týmy ze spodních pater tabulky. Domácí Slavoj Volyně začal utkání aktivněji, hosté spíše vyčkávali a čekali s čím soupeř vyrukuje. Ve 13. minutě tedy Volyně vyrukovala s vedoucím gólem, kdy již tradičně nedostatek důrazu v dražejovské obrany usnadnil práci kapitánovi Mackovi, který vstřelil první branku. Poté se  začali probírat i hosté, snažili se více si přihrávat a hra se vyrovnala. První vyrovnávací gól mohl vsítit Hlavín, kterému ale po sprintu přes půl hřiště nezbyly síly navíc a zakončil nad Mrázovu bránu. Ve 25. minutě přišla chvíle Matase, který si daleko před vápnem domácích převzal míč a nechytatelnou ranou nedal brankáři šanci. Z hostů tím pádem spadl nepříjemný tlak, snažili se dál kombinovat, ale ani Volyně nezůstávala pozadu. Jen díky opět výborně chytajícímu Brožovi v dražejovské brance zůstalo skóre po první půlce 1:1. Do druhého poločasu nastoupili domácí se třemi změnami v sestavě, ale obraz hry se příliš nezměnil. Více ze hry měli spíše dražejovští fotbalisté, ale kýžený gól stále ne a ne přijít. Až šest minut před koncem se ve vápně po propadnutém míči objevil Tomáš Hynek, který rozhodl o tom, že body i s nadávkami od několika místních fanoušků si odváží hráči TJ Dražejov.

 

Nejlepší hráči: Jan Matas(TJ Dražejov), Antonín Mack (Volyně)

Foto: Jan Škrle



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] (46. F. Pubal [-] ) - F. Dlouhý [-] , K. Hájek [-] , J. Čužna [-] (46. T. Škopek [-] ) , L. Blatský [-] , D. Novotný [-] , P. Temňák [-] (46. P. Pubal [-] ) , R. Prihara [-] , A. Mack [-] , J. Procházka [-] , M. Nový [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , O. Koutský [-] (58. J. Holfeld [-] ) , D. Náhlík [-] , T. Brož [-] - J. Solař [-] (49. T. Martínek [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Matas [-] , Z. Bečvář [-] (78. T. Hynek [-] ) - D. Hlavin [-] , M. Mertl [-] -

ŽK: 54. A. Mack , 75. M. Nový - 64. T. Martínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - KOTNAUER Lukáš, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů