Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd s přehledem zvítězil


Branky


17. M. Špát , 36. P. Dvořák , 56. M. Špát , 64. A. Prokop , 72. A. Prokop , 78. V. Kotalík , 83. P. Dvořák - 44. D. Průdek (vl.)
20

Kamenný Újezd přivítal doma Větřní a znovu se potvrdilo, že tomu se venku vůbec nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácítým od začátku utkání jasně dominoval a Martin Špát zajistil domácím vedení. Druhou branku přidal domácí lídr Petr Dvořák. Krátce před odchodem do kabin hostujicí tým snížil na 2:1. Po příchodu z kabin, ale nenechal domácí tým nikoho na pochybách, jak dopadné zápas. Martin Špát přidal svoji druhou branku. Tu přidal i Petr Dvořák. Dvakrát se trefil další domácí kanonýr Aleš Prokop a jednou Viktor Kotalík. Zápas se zastavil na výsledku 7:1. 

Za týden jede Kamenný Újezd do Dřítně. Větřní přivítá doma Hrdějovice. 



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Co k tomu dodat. Opakovaně tragický výkon na hřišti soupeře. Zápasy doma zvládáme herně, bojovností, máme chuť hrát. Opustíme Větřní a jsme úplně tragický a poněkolikáté si soupeř dělá z nás střelnici. Nevím proč. Hráče se snažíme připravit furt stejně, ale výkon se ani z deseti procent nepřibližuje domácím zápasům. Kdyby si soupeř místo nás pozval legendární Amforu team, tak se diváci aspoň pobaví. Naše výkony venku jsou k pláči. Nemůžu říct, že by to kluky neštvalo, ale musíme změnit úplně výkon na hřištích soupeřů. Tím nechci snižovat výkon domácích, kteří hráli s chutí a byli lepší celý zápas. Prostě a naprosto zaslouženě nám nandali, co se do nás vešlo. Gratuluji k vítězství, a ačkoliv to nikdy moc nedělám, tak bych chtěl vyzdvihnout výkon domácího Dvořáka. Je to nadstandardní hráč a lídr mančaftu. Těžko se odděluje od míče a hraje furt s velkou chutí. Dostává hodně nakopáno, ale je nad věcí a opravdu klobouk dolů.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kokejl [-] - M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] , P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] (80. D. Pfauser [-] ) , M. Špát [-] (80. L. Prokeš [-] ) , A. Černý [-] - K. Kubíček [-] (76. M. Sládek [-] ) - V. Šimek [-] (46. J. Havlíček [-] ) , M. Štemberk [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , M. Ješina [-] (68. R. Weinhard [-] ) , O. Dvořáček [-] , A. Krák [-] - L. Konečný [-] , J. Taher [-] (55. J. Cifreund [-] ) , P. Vnuk [-] (46. T. Hromada [-] ) , P. Kotlár [-] , D. Peroutka [-] - - M. Homer [-]

ŽK: 86. L. Prokeš - 40. L. Konečný , 51. P. Kotlár , 59. A. Krák , 72. O. Dvořáček .
Hráči zápasu: M. Špát , A. Prokop , P. Dvořák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - FLOREK Pavel, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady asi není o čem. Vetřínští se zřejmě začali scházet, ale Kameňák nehraje o čelo náhodou. Dává hodně gólů, málo jich dostává a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kameňák má výbronou sezónu. Takže jasná 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích