1:4
(1:3)
16. M. Peterka
21. M. Peterka
32. J. Koch
58. J. Koch (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec si připsal důležitou výhru


Branky


8. V. Brožka - 16. M. Peterka , 21. M. Peterka , 32. J. Koch , 58. J. Koch (p.)
20

Ve slunném, nedělním odpoledni vyrazili Sedlečtí fotbalisté k velmi důležitému zápasu do Slavče, kde hraje své domácí zápasy rezerva Trhových Svinů. Ač k dispozici nebyli důležití hráči jako Martin Pešek nebo David Reindl, měl trenér Šindelář k dispozici 15 fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, nicméně šanci na vstřelení branky měl na druhé straně Milan Pešek, ale na dlouho nohu střelu levou nohou nezvládl. A tak v 7. minutě skórovali domácí, nepokrytý kapitán Václav Brožka vstřelil branku hlavou po rohovém kopu – 1:0. Sedlečtí byli jako opaření, nedůrazní, s mnoha ztrátami balonu. Přesto se v 16. minutě podařilo hostům srovnat. Koňarík našel pěknou přihrávkou útočníka Martina Peterku, ten si před obráncem míč zasekl a okolo brankáře srovnal stav utkání – 1:1. V minutě 21. se Sedlec dostal do vedení, po rohovém kopu, hlavičkovém souboji se míč dostal opět k Martinu Peterkovi a ten prostřelil vše před sebou – 1:2. Domácí se dále tlačili do útoku, ale větší šance z toho nebyli, pouze série rohových kopů. V 32. minutě zahrávali kop od rohového praporku také Sedlečtí, v hlavičkovém souboji s Kochem míč domácí odvrátili, ale balón se po ose Reitinger, Bašar a centrující Milan Pešek vrátil k Jiřímu Kochovi, ten si jej zpracoval a obstřelil brankáře Brůhu – 1:3. Do konce poločasu zahrávali domácí několik standardních situací, ale branka již nepadla.

Úvod druhého poločasu opět začali lépe domácí, vytvořili si dvě velice dobré šance, ale tady podržel hosty brankář František Hanzal a míč za svá záda nepustil. V minutě 62.  zcela netakticky přidržel domácí obránce Němec dobře hrajícího Martina Peterku ve vápně a byla z toho penalta. K ní se postavil tradiční exekutor Jiří Koch a penaltu s přehledem proměnil – 1:4. Po této brance bylo o osudu utkání rozhodnuto, domácí prostřídali, hosté také a zápas se dohrával. Za zmínku stojí ještě tyčka Martina Peterky, ale skóre se již nezměnilo. Sedlečtí tak uhráli tolik potřebné 3 body.

Zdroj:sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Po slibném začátku, kdy jsme už 8.minutě dali gól z rohu a následně jsme ještě zahodili 100% šanci, se hosté oklepali a naopak oni udeřili a v 16., 21. A 32. minutě pohodlně skórovali a do půle zaslouženě vedli 3:1. Svinenským se střelecky nedařilo prosadit ani v druhém poločase a svými bravurními zákroky podržel hostující gólman své mužstvo na poločasovém stavu. V 58. minutě z velice přísné penalty ještě hosté zvýšili na 4:1 a na tomto stavu se už nic do konce zápasu nezměnilo.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Pro nás to byl velice důležitý zápas, v naší situaci potřebujeme body jako sůl. První poločas jsme sice vyhráli, ale o malinko lepší ve hře byli domácí. Bylo teplé počasí a zdálo se mi, že se to na nás podepsalo více než by bylo zdrávo, neobsazovali jsme hráče, ztráceli balony, byli málo důrazní. Ale zase jsme byli efektivní vepředu. Hned zkraje druhé půle nás podržel brankář Fanda Hanzal, když jsme pak proměnili penaltu, zápas už se v poklidu dohrál. Domácí poslali do hry dorostence a my také kluky ze střídačky. Jsme opravdu rádi za výhru a také, že se nám vrátili kluci po zranění.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Valter [-] (65. S. Pěnkava [-] ) , V. Brožka [-] (70. L. Smolen [-] ) , L. Tuscher [-] (70. P. Kvasník [-] ) , P. Chromčák [-] , L. Rolínek [-] , J. Kostohryz [-] (62. J. Kaprál [-] ) , M. Němec [-] , V. Pavel [-] , J. Šafránek [-] (56. O. Smolen [-] ) , M. Popovič [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Peterka [-] (81. T. Folvarský [-] ) , M. Pešek [-] (70. O. Voráček [-] ) , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] (56. Z. Rýpar [-] ) , L. Koňarík [-] , V. Reitinger [-] , J. Špán [-] (67. R. Hudec [-] ) , J. Koch [-] , V. Kozel [-] , L. Bašar [-]

ŽK: 36. M. Samohejl .
Hráči zápasu: L. Rolínek - J. Koch , M. Peterka , F. Hanzal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ondra Milan - ŠVEC Hynek, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba už jsem na jaře viděl, když se utkali s námi. S oběma jsme se rozešli smírně, ale fotbalovější byly Sviny. Ty mají dostatečně široký kádr, což se o Sedleci říci nedá a otázkou je, jestli do Slavče vůbec přijede.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na podzim Sedlec Sviny porazila. Teď si myslím že to bude naopak

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů