1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píša a spol. obrali Roudné o šanci získat titul. Kadlec se nechal vyloučit


Branky


21

Po předposledním kole je jasno - o titulu se rozhodne mezi dvojicí Semice - Trhové Sviny. Roudné totiž doma jen remízovalo s Vodňany. Z I.A třídy budou postupovat dva celky, protože Čimelice neplánují přihlásit krajský přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné nastupovalo s vědomím toho, že Sviny v dopoledním zápase jen remízovaly v Plané. Jenomže ani malšané své utkání nezvládly a Semice tak mají cestu vydlážděnou k titulu! 

 

První poločas mnoho vzruchu nenabídl. Tedy až do své poslední minuty, kdy dostal prostor k zakončení Jakub Píša a exroudenský hráč poslal vodňanské barvy do vedení. Roudné v druhém poločase stálo před těžkým úkolem prosadit se proti pozorně bránícímu soupeři. Ten čekal na brejky a domácí gólman tak musel zasahovat. V 74. minutě malšané srovnali díky Navrátilovi. Domácí snažení značně utlumilo vyloučení nejlepšího střelce soutěže Viktora Kadlece (po druhé žluté kartě za řeči), který tak další branku ke svým 25 již v ročníku nepřidá. Vodňany již bodový zisk uhájily a možná trochu nečekaně tak zamíchaly s postupovými kartami - vždyť na fotbalunas.cz tipovalo domácí výhru rovnou 95 procent tipérů!



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Marcel Tomášek (trenér, pro malseroudne.cz): „Jednoznačně jsme chtěli vyhrát a tomu jsme všechno podřídili. Soupeř dobře a organizovaně bránil a hrál na brejky. Jeden z nich jim vyšel a my jsme dokázali odpovědět bohužel jen jednou brankou. Šance jsme měli, ale ten druhý gól už jsme tam nedotlačili. Hráči, vědomi si důležitosti utkání, byli možná trochu nervózní. Přispěl k tomu ale i pán s píšťalkou, který zápas nezvládal a byl nejslabším článkem na hřišti.“




Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - A. Parakhnenko [-] (46. M. Vlk [-] ) , O. Lebedenko [-] , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , D. Zíka [-] , V. Kadlec [-] , A. Goretki [-] (46. D. Šrámek [-] ) , M. Bartoš [-] (70. F. Navrátil [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-]

FK Vodňany
O. Kadlec [-] - O. Benedikt [-] , V. Kucul [-] , A. Iljushkin [-] (77. A. Hesoun [-] ) , J. Plocek [-] , D. Bečvář [-] , J. Volmut [-] , K. Kukla [-] , M. Brož [-] , O. Hudák [-] , J. Píša [-]

ŽK: 19. M. Štěpánek , 67. V. Kadlec , 74. F. Navrátil - 30. J. Píša , 46. V. Kucul , 59. K. Kukla , 69. M. Brož , 87. O. Kadlec . ČK: 78. V. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - CIGÁŇ Roman, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí si doma udrží svou sílu a vyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích