1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo rozhodla branka z úvodu utkání, Sviny jdou zpět do čela


Branky


23

Šlágr kola dopadl lépe pro spartakovce, Semice se v útoku prosazovaly až v závěru utkání, odpískání penalty se ale nedočkaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Jelikož se potýkáme s velkými absencemi, museli jsme v zápase o první místo značně improvizovat, chyběli totiž komplet všichni naši klasičtí útočníci. I přesto se hrál svižný fotbal nahoru dolů, jedna krásná akce za druhou, prostě pastva pro oči. Bohužel to vydrželo jen prvních 5 minut, ve kterých se nám podařilo otevřít skóre po krásném gólu Jindry. Poté na hřišti nastal totální boj, kdo uběhl více než 15 metrů s balonem, musel být podražen, přidržen nebo alespoň lehce přiškrcen. Velké šance byste spočítali na jednom prstu, prostě to nebylo moc o fotbale. Před půli jsme po hezké kombinaci mohli zvýšit, ale obránce Semic vykopl míč z brankové čáry. Ve druhé půli se sám před brankářem ocitl po krásném sólu Johny Jindra, ale gólman hostí ho vychytal. Semice se naštěstí do extra velkých šancí nedostávaly, a tak začaly lehce riskovat. Po odraženém míči se do samostatného úniku už z naší půlky probojoval Ondra Hruška. Podle většiny týmu byl velký úspěch jenom to, že dokázal vůbec k brance hostujícího týmu doběhnout, i když se o žádný výrazný sprint nejednalo. Bohužel i v takto vyložené šanci jsme selhali. Trest mohl přijít v závěru, kdy to po závaru v našem vápně cvaklo a náš obránce i hostující útočník se svalili na zem. Penalta se ale naštěstí pro nás nepískala, a proto jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Škoda, že jsme nerozhodli dřív, ušetřili bychom se té bramboračky na konci. Z tohoto zápasu zkrátka nikdo neodcházel nepokopaný. Možná se od nás čekal fotbalovější výkon, ale hráli jsme zkrátka to, na co jsme v současném rozpoložení měli a díky skvěle fungující obraně jsme vyhráli. Semice jsou nepříjemným soupeřem a určitě nám budou pořád v patách.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Ve šlágru kola se v boji o první příčku čekala velká bitva a tak to bylo po celý zápas.Kdo čekal pěkný fotbal, tak byl určitě zklamaný. Domácí šli do vedení hned ve třetí minutě a to rozhodlo celé utkání. Poté se usadili v devíti hráčích kolem svého vápna a hráli na rychlé brejky.Nám se nedařilo se dostat do zakončení a ohrozit branku domácích.Když v posledních minutách nebyla odpískána jasná ruka domácích a podkopnutí Velemana ve vápně, bylo jasné, že v Trhovkách se body nedělají.V hodně ostrém zápase si myslím, že by remíza byla spravedlivější, ale tentokrát jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - M. Chromčák [-] (84. V. Pavel [-] ) , O. Kolář [-] , J. Jindra [-] , J. Novák [-] (90. P. Chromčák [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , M. Smoleň [-] (60. A. Perfoll [-] ) , O. Hruška [-] , M. Valut [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - J. Hrala [-] (87. M. Hadáček [-] ) , F. Blažek [-] (46. R. Veleman [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (32. I. Antony [-] ) , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , M. Valach [-] , M. Císařovský [-] (79. J. Řezáč [-] ) , K. Trantina [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 68. O. Hruška - 38. D. Šourek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Crkva Robert - TOMAŇ Lukáš, KOLLÁRIK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj o čelo tabulky nabízí hodnotnou podívanou. Trhovo Svinští jsou pro mne příjemné překvapení a doma vydřou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza