Čepečky zakončily závěr porážkou


12

Libodřice v Červených Pečkách uspěly za tři body a ukořistily třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v sedmé minutě

"V posledním zápase  sezony jsme se utkali s týmem Libodřic. Utkání se hrálo v umorném vedru a byl to takový klasický pouťák, kde ani jednomu týmu o nic nešlo. Libodřice nás potrestali z každé naší chyby", smutnil po zápase domácí kouč Lukáš Křelina.

 

Hned první větší šanci zužitkoval vce vedoucí gól Pavel Škopek - 0:1. Pak ale střelcům vyschl prach a diváci další branku do přestávky neviděli.

 

Domácí jen korigovali

Ve druhé půli se střelecky prosadili hlavně hosté, když nejprve Martin Beníšek a po něm Michal Matějka zvýšili na rozhodující tříbrankový náskok - 0:3.

 

Domácí dokázali snížil Milanem Převrátilem, ale poslední slovo měli hosté, Pavel Škopek vsítil svou druhou branku v zápase - 1:4.

 

Třemi body si Libodřice zajistily třetí příčku v konečném účtování. Libo mají sice větší cíle, ale chybí jim vyrovnanost ve výkonnosti. Tak snad příště to bude stačit na lepší umístění. Červené Pečky nesplnily svůj jarní cíl a osmé místo nezískaly. Přes kvalitní vstup do jarní části se jim závěrečná kola nevydařila a končí jedenácté. Na titul krále střelců jako slabou náplast nedosáhl Jaroslav Svoboda a s dvaceti góly skončil třetí v tabulce střelců.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: Bohužel my si šance vytvoříme, ale nedaří se nám je proměňovat. Gratuluji Libodřicím k zaslouženému vítězství. Nám nezbývá nic jiného než udělat dobrou přípravu a zkusit tým doplnit. Chtěl bych přivést minimálně čtyři hotové hráče.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: V sobotním dopoledni jsme odehráli pohodové utkání. Celý zápas jsme měli více že hry, vytvořili jsne si šance, které jsme i proměnili. Soupeř hrozil hlavně z brejku. Děkuji klukům za poctivý výkon a za celou sezónu. Teď jen přežít rozlučku a v srpnu zase na hřišti.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - DRÁBEK Lukáš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 6. 2022 13:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pečky na konci jara moc body nesbírají a Libodřice si výhrou mohou zajistit celkové třetí místo. I proto to bude výhra hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů