Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušička hattrickem ukradl Kolešovicím vítězství


16

Čistá na závěr sezóny přivítala na svém hřišti Kolešovice. Hosté získali v první polovině luxusní vedení, o které ale ve druhé půli přišli. V utkání se předvedl kromě hattrickového střelce Dušičky také sudí Brejník, který svým rozhodováním potvrdil svou pověst.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudí Brejník na scéně...

K začátku zápasu lze říci, že ho hosté doslova zaspali. J. Votroubek mladší dostal nahrávku do lajny, naservíroval míč na Dušičku a ten neměl problém do odkryté branky skórovat - 1:0. O tři minuty později se situace opakovala s tím rozdílem, že čistecký snajpr nemířil přesné. Čistá si zřejmě myslela, že to půjde samo a i když si užívala chvilkové převahy, tak na své polevení hrubě doplatila. Bez pohybu to nejde, Kolešovice zachytávaly veškeré míče a měly spousta času na rozehrávku. Uběhla čtvrt hodina hry a do nepřipravené obrany domácích udeřil po povedené akci Zuska - 1:1. Ve 20. minutě byla k vidění hraniční situace, ve které zastavil únik Dušičky nedovoleným zákrokem J. Sýkora, který mohl být rád, že uviděl pouze žlutou kartu.

 

Pěknou střelou se prezentoval P. Schuh, ale z branky se neradoval. Bránění domácího celku nebylo na vysoké úrovni, fotbalisté Českého Lva měli dostatek prostoru, kterého využívali. Po půl hodině hry další nedůslednost čistecké defenzivy potrestal po závaru D. Polánek - 1:2. A když se tři minuty nato prosadil do nekoncentrované obrany Zuska, nevypadalo to s domácími vůbec dobře - 1:3. Situace před třetí brankou hostí volala po odpískání nedovolené hry rukou, sudí Brejník to ale jen ztěží mohl ze středového kruhu, kde trávil většinu utkání, vidět.

 

Kolešovice se do kabiny prosadily ještě jednou, a to v samém závěru první poloviny. D. Polánek postupoval sám na Kratochvíla, kterého překonal. Před zakončujícího hráče se chtěl dostat J. Votroubek mladší, ale v souboji s ním skončil na zemi a domácí se dožadovali odpískání faulu. U sudího Brejníka, který opět okupoval středový kruh, ale nepochodili - 1:4. A to i přesto, že byl upozorněn pomezním sudím, kterému ovšem řekl, že ho prostě nezajímá. A to, že z pozice hlavního sudí gestikuloval směrem k příznivcům zdviženým prostředníčkem, to je další kapitola... První poločas tak nabídl velmi zajímavou podívanou.

Čistecký obrat

Čistá šla do druhého dějství s jasným cílem. Pokusit se utkání zdramatizovat, využívat dosud nevyužívaného Dušičku a se svými diváky, a vůbec s celou sezónou, se důstojně rozloučit. První krok byl úspěšný. J. Votroubek mladší si vzal na vlastní polovině míč, prošel takřka celým hřištěm a svou akci zakončil přesným zakončením - 2:4. V 70. minutě si našel odražený míč J. Votroubka staršího, který našel v prostoru před Vavřínem osamoceného Dušičku a ten se v podobných situacích nemýlí - 3:4.

 

V 76. minutě, kdy sílil tlak domácích, uviděl Tesař druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Tento výrok znovu vyvolal na hrací ploše emoce a své k tomu řekl i čistecký kouč, který za svou kritiku na adresu hlavního sudí také uviděl červený kartónek. Domácí hráče ale ani to nezastavilo. V 82. minutě poslala levačka Košťála z hranice půlky míč za obranu, kam si naběhl Dušička. Domácí snajpr si všiml vyběhnuvšího Vavřína, kolem kterého poslal míč do sítě - 4:4. Zápas v základní hrací době vítěze neměl, a tak rozhodovala penaltová loterie. V té se usmálo pomyslné fotbalové štěstíčko na Kolešovice, které berou plusový bod - 4:5 po pen.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek starší: Hráči Čisté i Kolešovic si šli poslední zápas zahrát a užít. Nebýt rozhodčího, tak to tak i včetně obecenstva bylo. Nevím, kdo psal tučný text v hořejší části článku, ale absolutně souhlasím. Díky některým rozhodnutím bylo chvílemi utkání nervozní a tak, jak někteří hráči, tak diváci, nereagovali zrovna příjemně. Lituji mladé pomezní rozhodčí, jak se k nim hlavní rozhodčí přezíravě choval a nedivím se, že ti, co to zkusí, po takovémto jednání s tím zase skončí.

Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: Vstup do zápasu nebyl vůbec dobrý. Hned po první kombinaci soupeře jsme prohrávali. Ale pak jsme převzali hru my a čtyřmi góly do poločasu otočili utkání. O poločas jsme si v kabině řekli, že o nic nejde a měli bychom taky nechat zahrát kluky, kteří si v sezóně moc nezahrají. Přesto, že soupeř vyrovnal na konečných 4:4, bych chtěl všechny kluky pochválit za velmi dobré utkání a za to, že jsme se v pokutových kopech nemýlili.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - A. Lauber [-] (64. J. Votroubek [-] ) , O. Dušička [-] , J. Votroubek [-] , S. Tesař [-] , P. Košťál [-] , M. Průcha [-] (48. M. Plincner [-] ) , P. Schuh [-] , D. Denk [-] , P. Kašpar [-] , J. Váhala [-]

Český Lev Kolešovice
I. Vavřín [-] - J. Ritter [-] , D. Polánek [-] (46. L. Suchánek [-] ) , M. Štícha [-] , J. Kovář [-] , V. Zuska [-] (60. A. Ryvola [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , D. Čech [-] , J. Herink [-] (46. T. Rychtařík [-] )

ŽK: 30. S. Tesař , 40. P. Kašpar - 20. J. Sýkora , 24. J. Herink , 35. D. Čech . ČK: 76. S. Tesař .
Hráči zápasu: O. Dušička - J. Ritter , V. Zuska , D. Čech .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Brejník Aleš - KOC Filip, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích