1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce dobrý závěr jara potvrdily v Oráčově


Branky


63. J. Svatoň - 5. J. Kougl (vl.) , 21. M. Konopásek , 41. J. Gajdoš
16

Oráčov se před zraky svých fans rozloučil se sezónou v domácím zápase se Slabcemi. Hosté se ke konci jara rozehráli a to potvrdili i v tomto utkání. Dostali se do rychlého vedení, které během prvního poločasu navýšili a proti třem slabeckým brankám byla jedna oráčovská málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok

Slabce se dostaly hned v 5. minutě do rychlého vedení. Z přímého kopu na rohu šestnáctky poslal Konopásek míč na zadní tyč, kde si ho ke smůle domácích srazil do vlastní sítě Kougl - 0:1. Další výraznější akce se stala ve 21. minutě a znovu z toho byla branka. Fencl perfektní nahrávkou našel Konopáska a ten prostřelil Kadeřábka - 0:2. Vedení mohl navýšit veterán Susekár, ale ve stoprocentní šanci byl neúspěšný.

 

I domácí se postupem času dostávali do zápasu a vytvářeli si šance, ale M. Gajdoš si dobrými zákroky držel čisté konto. Do konce poločasu udeřili hosté ještě jednou. V posledních minutách prvního dějství si vyměnil míč J. Gajdoš s Konopáskem. Slabecký kapitán našel centrem právě J. Gajdoše, který hlavou stanovil konečné poločasové skóre - 0:3. Slabce si tak vytvořily velmi luxusní náskok do zbytku zápasu.

 

Jeden gól nestačil

Oráčov se ve druhém poločase dostával více do hry a zápas byl nadále vyrovnaný. Ze svých příležitostí ale proměnil pouze jedinou, když se po hodině hry prosadil z dorážky Svatoň - 1:3. Závěrečná půl hodina nabídla náznaky šancí na obou stranách, ale skóre se už neměnilo. Slabce se tak rozloučily se sezónou vítězně, naopak domácí před zraky svých fanoušků body přenechali svému soupeři.

 



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl: Dnešní zápas nám nevyšel podle představ. Dlouho jsme se nemohli dostat do zápasu a to rozhodlo.

TJ Slabce
Marek Konopásek: Na zápas jsme přijeli oslabeni bez klíčových hráčů. Utkání probíhalo v klidu a my jsme se brzy dostali po vlastním gólu soupeře do vedení. Do konce poločasu jsme přidali ještě dva další góly. Druhý poločas byl více vyrovnaný, domácím se podařilo snížit. Poté se zápas už jen dohrával. S výkonem jsme spokojeni.



Sestavy


SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - M. Zelenka [-] , S. Vachtl [-] (62. M. Podolák [-] ) , J. Svatoň [-] , M. Richtr [-] (46. P. Sejpka [-] ) , J. Čech [-] (46. J. Mayer [-] ) , L. Zamba [-] (62. P. Rubáš [-] ) , J. Kougl [-] , M. Horvát [-] (72. X. Dang [-] ) , A. Katona [-] , R. Vachtl [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Lev [-] , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] , J. Gajdoš [-] , M. Konopásek [-] , J. Susekár [-] (54. T. Halada [-] ) , F. Hůla [-] , J. Macák [-] , P. Hejl [-] , T. Fencl [-]

Hráči zápasu: A. Katona - M. Konopásek , T. Fencl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - VODRÁŽKA Tomáš, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích