2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Restart Mšeckých Žehrovic se v Pavlíkově nekonal


Branky


18

Mšecké Žehrovice nemají povedené jaro. Po podzimní části byly kandidátem na postup, to je ale minulostí. Nyní se představily v Pavlíkově. Pokud někdo mohl zkomplikovat tomuto suverénnímu celku za postupem, tak právě tento tým. Kvalita ale byla na straně domácích, což rozhodlo o jejich dalším vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól

Pavlíkov na nic nečekal a v tažení za vysněným postupem do vyšší soutěže na svého soka vlétl. Mšecké Žehrovice hrály v podzimní části daleko důstojnější roli, ale ze začátku zvládaly s domácím celkem držet krok. Postupem času se ale misky vah převážely na stranu pavlíkovských hráčů, kteří se po šťastném centru Vávry ujali vedení. Své těsné vedení uhájili do konce poločasu, ale věděli, že k úplnému klidu to chce ještě nějaký ten gól přidat - 1:0.

Břevno a nic

Rozdíl jedné branky nebyl pro domácí celek důvodem ke spokojenosti. Neuběhlo ani deset minut druhého poločasu a skóre se měnilo. Na polovině hřiště si přebral míč Kalaš, postupoval k vápnu, odkud práskl do míče a orazítkoval břevno. Míč se však odrazil na kopačku zkušeného Čecha, který přízemní střelou k tyči navýšil vedení. Hosté kontrovali nastřeleným břevnem a jedním větším závarem, kýžené vyrovnání ale nepřišlo. Pavlíkov dotáhl zápas do vítězného konce a byl by zázrak, kdyby se nechal o první místo připravit - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Od začátku jsme soupeře přehrávali. Do 30. minuty hosté zvládli držet tempo po fyzické stránce, poté ale odpadli a byla to prakticky čekaná na první gól, který jsme zvládli dát. Ve druhém poločase se nám podařilo poměrně rychle dát druhý gól a zápas se už jen dohrával.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] (75. J. Koc [-] ) - P. Chytrý [-] (62. F. Podhorský [-] ) , O. Polcar [-] (75. T. Macák [-] ) - F. Kalaš [-] , P. Ikrényi [-] , P. Čech st. [-] (62. M. Škrlant [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Jiřík [-] (62. J. Jiroušek [-] )

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] (46. J. Svéchota [-] ) - K. Uher [-] (51. P. Petr [-] ) , M. Kmeť [-] , M. Pokorný [-] (62. J. Mayrich [-] ) , R. Škutchan [-] , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , J. Kočí [-] , L. Ducár [-] , J. Hejna [-] (62. J. Chlád [-] ) , J. Mráz [-]

ŽK: 77. P. Petr , 80. J. Elsnic .
Hráči zápasu: L. Polcar , D. Řezáč , O. Vávra , A. Bureš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žehrovicím na jaře došel dech. Pavlíkov má momentálně tým na vrchní patra okresního přeboru. Navíc hraje doma a tam se body nezískávají. Pro mě jasná jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích