4:1
(2:1)
40. P. Sejpka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 13:30

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov si vyšlápl na Petrohrad


Branky


4. R. Vachtl , 37. J. Svatoň , 60. M. Richtr , 84. M. Horvát - 40. P. Sejpka (vl.)
18

Oráčov se v případě vítězství v základní hrací době mohl dotáhnout na Petrohrad. A přesně to bylo cílem domácího týmu. Naopak Sokol chtěl přidat další body, aby stvrdil definitivně svou záchranu. Na horké půdě ale padl a odjížděl bez bodu. Domácí tak přidali další vítězství. Škoda jen, že přicházejí až ke konci sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Zápas začal po krátkém vzájemném oťukávání první výraznější šancí, ze které hned padl gól. Ve 4. minutě se po dlouhém nákopu za obranu Sokola po zakončení jednoho z domácích hráčů odrazil míč na hranici šestnáctky na kopačku R. Vachtla, který mířil přesně - 1:0. Hned dvě minuty po inkasované brance musel z důvodu zranění opustit hřiště kapitán Worzischek, čtyři minuty po něm nastalo i nucené střídání Šišky.

 

Po inkasované brance se na druhé straně blýskl individuální akcí Masopust, to když se prosadil přes dva bránící hráče a vyzkoušel pozornost Kadeřábka. Domácí brankář ale jeho pokus vytáhl mimo tři tyče. Stejný hráč a tahoun Petrohradu byl i u dalších šancí, jeho další pokus ale mířil vedle a z přímého kopu se otřel míč o tyč. Po půl hodině hry přidal Oráčov další branku. Opět jednoduchá taktika v podobě dlouhého míče za obranu, Svatoň se prosadil přes bránícího hráče a prostřelil Sochora - 2:0.

 

I Petrohrad se dočkal branky. L. Halámek posunul míč na Masopusta, ten se prosadil přes bránící hráče a poslal do vápna centrovaný míč. Ke smůle domácích ve snaze odvrátit míč do bezpečí si Sejpka vstřelil vlastní branku - 2:1. V další příležitosti hostí se objevil Míček, ale tísněný bránícím hráčem poslal míč vedle. Defenziva Sokola se musela potýkat s nebezpečným Zelenkou, který dělal obráncům hostujícího celku problémy.

Ve druhé polovině měl blízko k vyrovnání Míček, kterého poslal za obranu dlouhým míčem Majer. Petrohradský útočník místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče však vypálil z voleje a to se ukázalo jako špatné řešení. To bylo vše, co hosté předvedli. Oráčov si držel své vedení, které chtěl navýšit. Ve středu hřiště hrál velmi aktivně P. Katona, který rozdával míče a připravoval šance.

 

Uběhla hodina hry a vedení domácích navýšil Richtr, kterému k brance stačily pouhé tři minuty pobytu na hřišti - 3:1. Petrohrad mohl se zápasem ještě něco udělat, času zbývalo dost. Absence zraněného Worzischeka ve středu hřiště ale byla znát. Čas plynul a utkání se dostalo do poslední desetiminutovky. Závěrečný tlak se nekonal, naopak ještě jednou udeřili domácí. Poslední hřebík do petrohradské rakve zatloukl Horvát - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl: Vstoupili jsme do zápasu s tím, že chceme vyhrát a to se nám od samého začátku povedlo. Celý zápas jsme určovali tempo a ráz utkání.

Sokol Petrohrad
Radim Worzischek: Už v desáté minutě jsme měli kvůli zranění vystřídané dva hráče. Další hráči dohrávají sezónu s menším či větším zraněním. Domácí předvedli svou bojovnou hru a vítězství si zasloužili. I přes prohru jsme se v soutěži zachránili, čímž jsme splnili náš cíl.



Sestavy


SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - L. Zamba [-] (57. R. Vachtl [-] ) , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] (84. M. Podolák [-] ) , M. Horvát [-] , J. Svatoň [-] (57. M. Richtr [-] ) , J. Kougl [-] , P. Sejpka [-] , R. Vachtl [-] , M. Zelenka [-] (75. J. Čech [-] )

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , L. Halámek [-] , T. Halámek [-] - J. Masopust [-] , D. Učík [-] - M. Šiška [-] (10. P. Motejzík [-] ) , P. Nováček [-] , P. Míček [-] , L. Jambor [-] , R. Worzischek [-] (6. M. Majer [-] )

ŽK: 25. P. Nováček , 39. J. Masopust .
Hráči zápasu: P. Katona , M. Richtr , M. Zelenka , A. Katona .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Petrohrad příchodem Masopusta zkvalitnil. A Masopust bude i tentokrát jazýčkem na vahách. Výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů