Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 13:30

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov deklasoval Čistou rozdílem třídy


Branky


18

Čistá měla před sebou další utkání s týmem, který je na tom tabulkově lépe. Po domácí prohře s Pavlíkovem zavítala do Janova, kde ji čekal neménně těžký soupeř. Domácí Sokol zařadil vyšší rychlostní stupeň od úvodního hvizdu a připsal si zasloužené a vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krutá dvacetiminutovka

Janov na nic nečekal a od začátku zápasu v domácím prostředí na svého soupeře vlétl. V 11. minutě otevřel skóre Alijevič, kterému před prázdnou branku po povedené akci nahrával Houda - 1:0. O čtyři minuty později našel Linc přesnou přihrávkou M. Bradáče, který pláchl hostující obraně a svůj únik zakončil kličkou brankáři - 2:0. O minutu později to byl znovu autor druhé branky, který se prosadil hlavičkou z rohového kopu Kaila - 3:0.

 

Janovský uragán smetl soupeře třemi rychlými góly a Čistá se nestačila divit. A to stále nebylo vše. Povedenou dvacetiminutovku završil z přímého kopu Melč - 4:0. Domácí získali velmi luxusní náskok, který se jen těžko dohání. Po půl hodině se Sokol ozval znovu gólem. M. Bradáč využil své rychlosti a proměnil svůj nájezd na Kratochvíla - 5:0. To samé zopakoval o pár minut později a s hostujícím celkem to nevypadalo vůbec dobře - 6:0. Další branka v prvním dějství nepadla, a tak bylo zejména v kabině Čisté rozhodně co rozebírat.

 

první gól dal Alijevic do prázdné po prihravce Houdy, druhy dal Marek po prihravce Lince šel sám a obešel golmana, druhy dal hlavou po mem rohu, a Melc daval z primaku pak dal Marek oba po nájezdech a Houda šel taky sám po prihravce Melce, a oni dali Denk se dostal do vápna a přihrál na prázdnou Votroubkovi. Jednu nebezpečnou střelu mel Dusicka to šlo nad a jednu nebezpečnou Jirka Votroubek to Melc chytil.

ohlas:

Zápasu jsme se docela báli, bylo nás pouze jedenáct a ještě k tomu část týmu po náročném večeru. Naštěstí pro nás Čistá také nepřijela v plné sestavě. Rozhodl první poločas. Na soupeře jsme vletěli z plných sil a na skóre to bylo znát. Znát byl samozřejmě rozdílový hráč Marek Bradáč a jeho rychlost. Druhý poločas už se z mého pohledu pouze dohrál.

Zápas se dohrával

Pokud chtěla Čistá alespoň kosmeticky vylepšit výsledek a dát zapomenout na velmi nepovedený první poločas, tak musela přidat. Janov si ale ještě jednou řekl, že svého soupeře pohorší. V 51. minutě vyslal Melč do samostatného nájezdu Houdu a i on se zapsal mezi střelce utkání - 7:0. Alespoň čestný gól vsítil A. Votroubek, který těžil z povedené akce Denka. Ten pronikl do domácí šestnáctky a nahrál autorovi jediné čistecké branky před odkrytou svatyni - 7:1.

 

Zápas, ve kterém jasně dominoval Janov, se ve zbylém čase dohrával. Hosté si toho příliš nevytvořili. Střeleckým pokusem nad se prezentoval Dušička, čistecký kanonýr další branku do svého bohatého alba nepřidal. V další příležitosti hostí si brankář Melč poradil s nepřijemnou střelou J. Votroubka. Domácí měli také další příležitosti, ale jejich neproměnění je mrzet vůbec nemuselo. Pokud by Sokol hrál naplno až do poslední minuty, bylo by jen otázkou, kde by se skóre zastavilo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail: Zápasu jsme se docela báli, bylo nás pouze jedenáct a ještě k tomu část týmu po náročném večeru. Naštěstí pro nás Čistá také nepřijela v plné sestavě. Rozhodl první poločas. Na soupeře jsme vletěli z plných sil a na skóre to bylo znát. Znát byl samozřejmě rozdílový hráč Marek Bradáč a jeho rychlost. Druhý poločas už se z mého pohledu pouze dohrál.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - V. Štefl [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , J. Linc [-] (67. P. Bradáč [-] ) , F. Houda [-] , J. Koukal [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , A. Alijevič [-] , J. Melč [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - O. Dušička [-] , J. Votroubek [-] , S. Tesař [-] , P. Košťál [-] , A. Votroubek [-] (72. P. Richter [-] ) , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , D. Denk [-] , J. Váhala [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 25. F. Houda - 40. J. Votroubek , 41. S. Tesař .
Hráči zápasu: M. Bradáč , A. Alijevič , J. Melč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brejník Aleš - JASANSKÝ Petr, DOHNAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Specifické hřiště v Janově rozhodne i v tomto zápase. I když Janovu bude chybět distancovaný Konvalinka, doma moc body nerozdává a nebude to ani tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích