3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 13:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov zaslouženě zvítězil s Kolešovicemi


Branky


20. P. Katona , 35. A. Katona , 84. P. Katona - 15. O. Cílek , 62. V. Zuska
17

Domácí celek potřebuje bodovat a domácí utkání k tomu bezpodmínečně vybízí. Kde jinde sbírat body než na vlastním hřišti. Oráčov se nachází na spodku tabulky a pokud se chce vyhnout sestupu, s Kolešovicemi to chtělo bodovat. Český Lev předvedl jeden ze svých slabších výkonů a toho jeho soupeř využil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oráčov otočil

Úvodní slovo v zápase patřilo hostujícímu celku. Po čtvrt hodině hry napřáhl ke střele Cílek a jeho pokus s mírnou tečí bránícího hráče skončil za Kadeřábkem - 0:1. O pět minut později bylo srovnáno. Domácí inkasovaná branka nepoložila, naopak. P. Katona se s ničím nepáral a razantně se opřel do míče, který zastavila až síť za Hrubým - 1:1. Oráčov se po půl hodině hry dostal do vedení. A. Katona si narazil míč se Zelenkou, udělal kličku brankáři a zakončoval do odkryté svatyně - 2:1. První poločas tak patřil domácím.

 

Závěr rozhodl

Kolešovice se do hry vrátily po hodině hry. Zuska se od poloviny hřiště rozběhl, vytvořil si střeleckou pozici a křížnou střelou vymetl horní roh domácí svatyně - 2:2. Hostujícím hráčům ale chyběl pohyb. Čas plynul a utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky. Hosté zřejmě už rozmýšleli, kam budou zahrávat penalty, ale závěrečné slovo si vzal hrdina v domácím dresu P. Katona. Ten na hranici vápna napřáhl k další gólově střele a zařídil svému celku velmi cenné tři body - 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl: V úvodu zápasu nás Kolešovice zaskočily gólem, ale na to jsme rychle našli odpověď a do poločasu jsme přidali ještě jednu branku. Soupeř ve druhé půli srovnal skóre a už to vypadalo, že rozhodnou penalty. To se nestalo, protože Petr Katona upravil na konečný stav technickou střelou.

Český Lev Kolešovice
Libor Sýkora, trenér: Dnešní zápas se hodnotí snadno a rychle. Bez pohybu a snahy je prohra zasloužená.



Sestavy


SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - L. Zamba [-] (72. J. Mayer [-] ) , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , M. Horvát [-] (80. M. Richtr [-] ) , J. Svatoň [-] , J. Kougl [-] , P. Sejpka [-] (86. J. Čech [-] ) , R. Vachtl [-] , M. Zelenka [-]

Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - T. Rychtařík [-] (63. L. Suchánek [-] ) , J. Ritter [-] (74. A. Ryvola [-] ) , J. Kovář [-] , V. Zuska [-] , D. Čech [-] , O. Cílek [-] (86. A. Ryvola [-] ) , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , J. Sýkora [-] , J. Herink [-]

ŽK: 21. R. Vachtl - 41. O. Cílek .
Hráči zápasu: P. Katona - J. Kovář .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Kolešovice pokud se sejdou, tak mají velmi dobrý tým. V Oráčově by měly vyhrát za tři body.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů