2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 13:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov zvládl zápas jara a má nakročeno do okresního přeboru


Branky


39. O. Frühauf , 75. A. Alijevič - 25. F. Kalaš , 49. P. Ikrényi (p.) , 70. O. Polcar , 76. F. Kalaš
16

Dlouho očekávaný a všemi sledovaný duel mezi Janovem a Pavlíkovem je za námi. Odpískala jej trojice krajských sudí a na zápas dorazily dvě až tři stovky diváků. Góly padaly, byla udělena červená karta a oba týmy hrály naplno až do závěrečného hvizdu. Šlágr se vším všudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na závěr červená

Od začátku zápasu byl na míči jistější Pavlíkov, který diktoval tempo hry. Hostující celek se velmi dobře popasoval se specifickým hřištěm Sokola a ze své velké plochy se rychle aklimatizoval na tu menší. Do první příležitosti se dostal Kalaš, ale jeho hlavičku zneškodnil Bečirovič, který zaskočil mezi třemi tyčemi. Ve 25. minutě ale dostal Kalaš až příliš prostoru a zpoza vápna otevřel skóre - 0:1. Vstřelená branka přinesla hostujícímu týmu klid na kopačky, ale vedení o jednu branku rozhodně nebylo důvodem k úplné spokojenosti a klidu.

 

Ve 39. minutě se z ojedinělé příležitosti prosadili domácí. Frühauf si všiml, že je Tureček venku z branky, a tak mu poslal gólový pozdrav - 1:1. Už se zdálo, že první poločas více nenabídne, ale opak byl pravdou. Dost možná klíčový moment zápasu. Ve vzájemném souboji o míč s Konvalinkou použil Kalaš ruce a jeho nedovolený zákrok byl odpískán. Konvalinka ale zcela zbytečně reagoval tak, že do pavlíkovského hráče strčil oběma rukama a za svůj zkrat uviděl rovnou červenou kartu! Zbytečné oslabení, se kterým se během poločasové pauzy museli Janovští smířit.

Rychlý gól

V početní nevýhodě čekal domácí Sokol velmi těžký poločas. Jistě by se domácí fotbalisté nezlobili, kdyby utkání za současného stavu trvalo až do závěrečného hvizdu. To by ale nesměl zahrát hned ve 49. minutě Dohnal rukou ve vlastním vápně. K penaltě se postavil Ikrényi a nasměroval svůj tým za vítězstvím - 1:2. Pavlíkov navýšil své vedení v 70. minutě, kdy střelou z úhlu překvapil O. Polcar janovského brankáře - 1:3.

 

Janov to ale ani za dvougólového manka nezabalil a byl důstojným soupeřem. I přes početní nevýhodu dal najevo, že zápas není ještě ztracený. V 75. minutě zakončoval z protiútoku M. Bradáč. Jeho střelu Tureček vyrazil. Pouze však do míst, kde byl připravený s přesnou dorážkou Alijevič - 2:3. Žádné drama se ale nekonalo. O minutu později se prezentoval nepovedeným odkopem Kloub, míče se zmocnil Kalaš a zpoza vápna definitivně rozhodl o pavlíkovském vítězství - 2:4. Zbytek zápasu si hosté pohlídali a dokráčeli pro vysněné vítězství.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Těšili jsme se na tenhle zápas a věřili jsme, že vyhrajeme. Pavlíkov hrál tak, jak jsme očekávali. Poradili si i s naším hřištěm a hráli krásný fotbal, takže výhra zasloužená. Atmosféra byla úplně super. Bohužel zápas dost ovlivnila červená karta, která byla úplně zbytečná. Nevím, co se přesně stalo, ale dopadlo to takhle. Rozhodčí zápas odřídili dobře, krom tohohle výroku, červená byla podle mě dost přísná, ještě v takovém zápase. Každopádně Pavlíkov zaslouženě vyhrál a myslím si, že můžu pogratulovat k zaslouženému postupu. My se budeme snažit poslední čtyři zápasy zvládnout a udržet druhé místo.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Koukatelný zápas, bylo hodně fanoušků. My jsme hráli daleko více na míči, Janov hrál na protiútoky. Po kombinační akci jsme šli do vedení, na které soupeř odpověděl jedinou jeho střelou za poločas. Před poločasem šel soupeř do deseti. Druhá půle byla v naší režii, dali jsme rychlý gól a poté kontrolovali hru. Poslední čtvrt hodinu se zápas už jen dohrával. Až na pár chyb vzadu to od nás byl super výkon, je to pro nás jedna z nejdůležitějších výher.



Sestavy


Sokol Janov
J. Bečirovič [-] - J. Melč [-] , P. Bradáč [-] , J. Koukal [-] (46. A. Alijevič [-] ) - M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , F. Houda [-] , M. Dohnal [-] - R. Konvalinka [-] - O. Frühauf [-] (64. M. Marhevský [-] ) , J. Kloub [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - O. Vávra [-] , A. Bureš [-] , L. Polcar [-] - P. Chytrý [-] , O. Polcar [-] (82. M. Škrlant [-] ) - T. Macák [-] (59. J. Koc [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Ikrényi [-] , P. Čech st. [-] (59. P. Čech [-] ) , D. Řezáč [-]

ŽK: 7. P. Bradáč - 45. F. Kalaš . ČK: 45. R. Konvalinka .
Hráči zápasu: M. Bradáč - P. Ikrényi , F. Kalaš , L. Polcar .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BRÝL František - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Zápas kola, možná i celé sezóny. Ani jeden tým moc v soutěži ztrácet s ostatními nebude a troufám si řici, že kdo vyhraje, skončí na prvním místě. Vzhledem k domácím podmínkám dávám jedničku.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Věřím ze Pavlíkov porazíme, hrají dost koukatelný fotbal, a soupeře většinou zdolají tím ze s nimi většina nezvládne běhat cely zapas, u nás na hřišti to, ale není o běhání ani o kráse.

Tip: výhra hostů