Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku se Slabcemi zvládla lépe Čistá


14

Při pohledu na tabulku byla Čistá papírovým favoritem, ale ve fotbale se dějí různé věci. Slabce rozhodně nezajížděly na hřiště svého soupeře odevzdat body zadarmo. Hostující celek se těšil z poločasového vedení, které vyústilo v dramatickou přestřelku. Body nakonec zůstaly na domácí ploše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení

Vstup do zápasu vyšel daleko lépe slabeckému celku, který se hned ve 3. minutě radoval. Krásnou střelou pod břevno se prezentoval Čiha - 0:1. Po úvodní desetiminutovce ale bylo srovnáno, když se prosadil po úniku z levé strany Dušička - 1:1. Stejná minuta a Slabce si své vedení vzaly zpátky, když se zpoza vápna trefil Konopásek - 1:2.

 

Po půl hodině hry to pro hosty vypadalo ještě zajímavěji! Havlíček chyboval ve středu hřiště a chybu na domácí straně potrestal Sarhsian - 1:3. Čistá nebyla ve své kůži a na její hře to bylo znát. Domácí zaznamenali do konce poločasu alespoň kontaktní branku zásluhou Dušičky a drželi se ve hře - 2:3. První poločas musel diváky zejména gólově bavit.

 

Čistá otočila

V kabině domácích muselo být o poločas pěkně dusno. Dost možná právě to zabralo a Čistá se vzchopila. V 55. minutě srovnal Denk a živil tak naději na plánovaný zisk tří bodů - 3:3. Krátce poté se prosadil na zadní tyči Havlíček a vedení bylo poprvé na domácí straně - 4:3. Slabce se ale prezentovaly bojovným fotbalem a byla na nich znát chuť k obratu. Hostující celek se zaslouženě dočkal vyrovnání zásluhou Konopáska - 4:4.

 

Divoký výsledek ale pořád neměl konečnou podobu. V 77. minutě si vybral slabší chvíli slabecký brankář M. Gajdoš, jehož nepovedenou rozehrávku vystihl Dušička a jako správný kanonýr rozhodl o výhře svého celku - 5:4. Slabce se předvedly ve velmi dobrém světle. Čistá měla zejména ve druhém poločase převahu, což rozhodlo o konečném vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Luboš Havlíček: Řekl bych, že to byl zajímavý fotbal hlavně pro diváky, což dokazuje devět gólů. Většinu zápasu jsme dotahovali vedení soupeře, což pro nás bylo na jaře poprvé a bylo to vidět, když jsme byli celý první poločas nervózní a nedařilo se nám vůbec nic. Slabce odehrály skvělý a bojovný zápas s trochou štěstí. Nakonec jsme však byli šťastnější my, když jsme dokázali v průběhu druhého poločasu výsledek otočit.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] (79. A. Lauber [-] ) , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] (70. P. Košťál [-] ) , P. Schuh [-] , D. Denk [-] (66. A. Votroubek [-] ) , L. Havlíček [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - A. Sarhsian [-] , M. Konopásek [-] , R. Vejtasa [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , J. Macák [-] , J. Gajdoš [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-] (80. P. Hejl [-] ) , M. Vaněk [-]

ŽK: 29. L. Havlíček , 36. M. Plincner .
Hráči zápasu: O. Dušička - M. Konopásek , J. Čiha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čista si doma pohlídá zisk tří bodů.