2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrohradu to konečně vyšlo, vyšlápl si na Kolešovice


Branky


40. J. Daniš , 78. V. Zuska - 18. J. Masopust , 24. J. Kovář (vl.) , 69. J. Masopust , 86. D. Bláha
14

Kolešovice v minulém kole překvapivě padly v Šanově a šanci na reparát měli domácí hráči proti Petrohradu. Hostující Sokol se ale herně zvedá a bylo jen otázkou času, kdy začne bodovat. Čas nadešel právě v utkání s Českým Lvem, které bylo pro hosty konečně vítězné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění kapitána

Pro kolešovický celek nezačal zápas vůbec dobře. Hned ve 13. minutě musel ze hry odstoupit z důvodu zranění kapitán D. Polánek. Další rána přišla o pár minut později. Míček dostal přihrávku do vápna, nahrál pod sebe na Masopusta a ten za hranicí penalty mířil přesně k tyči - 0:1. O tom, že to domácím v tomto zápase nepůjde a nebude jim přáno, svědčila i další situace. Masopust nahrál do běhu Jamborovi, ten našel před brankou Míčka a jeho střelu si srazil do vlastní branky Kovář - 0:2.

 

Na straně hostí měli další střelecké pokusy Míček a Masopust, jejich pokusy ale síť znovu nerozvlnily. I Kolešovice to zkoušely zpoza vápna, ale jejich pokusy nenacházely cíl. Domácí se přeci jen do konce poločasu dočkali. Daniš utekl svému strážci a svůj postup zakončil přesně na zadní tyč - 1:2. Kontaktním gólem vrátil Český Lev do hry a ve druhém poločase tak byl bodový zisk na dosah.

 

První jarní vítězství

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí a byla na nich vidět chuť k vyrovnání. Na kontaktní branku Daniše ale nikdo v domácím dresu nenavázal. V 69. minutě byl nedovoleně zastaven Masopust a sám faulovaný na sebe vzal i přímý kop ze střední vzdálenosti. Jeho střelu podcenil Vavřín a Petrohrad svému soupeři odskočil - 1:3.

 

V 78. minutě vykřesal naději pro domácí Zuska - 2:3. Český Lev ale další branku nevsítil a kýženého vyrovnání se nedočkal. Naopak v závěru se individuální akcí blýskl Masopust, křížným míčem našel Bláhu a ten zápas ukončil přesnou střelou na zadní tyč - 2:4. Kolešovice tak zaváhání ze Šanova nenapravily, naopak Petrohradu to za zlepšené výkony konečně vyšlo.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Petrohrad
Jiří Masopust: Chci pochválit všechny kluky, i ty mladé. Bojovalo se, měli jsme tam nějaké kombinace a díky tomu jsme konečně vyhráli. Jak jsem říkal, naše výkony jdou nahoru a myslím, že body sbírat budeme i s týmy, co jsou v první části tabulky.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
I. Vavřín [-] - J. Kovář [-] , J. Daniš [-] (86. J. Ritter [-] ) , V. Zuska [-] (86. A. Ryvola [-] ) , D. Čech [-] , D. Polánek [-] (13. A. Ryvola [-] ) , O. Cílek [-] , J. Polánek [-] (69. T. Rychtařík [-] ) , M. Štícha [-] , J. Sýkora [-] , J. Herink [-]

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , M. Šiška [-] , T. Halámek [-] , L. Halámek [-] - D. Bláha [-] , J. Masopust [-] , D. Učík [-] , P. Nováček [-] (69. M. Malík [-] ) - L. Jambor [-] (88. Z. Sajfrt [-] ) , P. Míček [-] (89. M. Šoltys [-] ) -

ŽK: 37. J. Herink , 56. J. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Míček , D. Halámek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Budu věřit svým klukům a konečně na jaře urveme body.