Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konvalinka táhl Janov za dalším vítězstvím


14

Janov vstoupil do jarní části velmi suverénně a zatím nenašel svého přemožitele. Tím se nestal ani Šanov, který v minulém kole překvapil a porazil Kolešovice. Další překvapení se nyní nekonalo a Sokol připsal další vítězství, o kterém rozhodl již během prvního poločasu a udělal tak další úspěšný krok za vytouženým postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní Janov

Od úvodního hvizdu potvrzoval Janov roli favorita a svého soupeře do hry příliš nepouštěl. Počáteční desetiminutovku ukončil po nahrávce Frühaufa proměněným samostatným nájezdem Konvalinka, který udělal kličku Bělohradskému a pohodlně zavěsil - 0:1. O dvě minuty později se hosté prosadili znovu, tentokrát se pod gól podepsal sám Frühauf - 0:2. Asistent u první branky a střelec té druhé připravil i třetí branku, když nahrál Houdovi a ten se před brankářem nemýlil - 0:3.

 

Šanov se do hry příliš nedostával a janovská defenziva včetně brankáře Melče tak neměla až tak moc práce. Jediným, kdo v domácím dresu zlobil, byl kapitán Šika. Do konce poločasu udeřil Janov ještě jednou. Druhý gól si podobným způsobem jako ten první připsal Konvalinka. Opět samostatný nájezd, klička brankáři a bylo o vítězi rozhodnuto - 0:4. První poločas měl jasného vítěze.

 

Zápas se dohrál

Janov si během zápasu vytvářel i další šance, ale dobrými zákroky odvracel vysokou porážku brankář Bělohradský. Nebezpečí v podobě šanovského Šiky pominulo po hodině hry, když byl klíčový hráč domácího celku vystřídán. Jen co odešel ze hry, Janov slavil popáté. M. Bradáč poslal krásný míč za obranu na Konvalinku, který zkompletoval hattrick - 0:5. Sokol zbytek zápasu dohrál a držel své vedení i čisté konto. Další krok k vytouženému postupu tak janovská parta zvládla.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Jakub Kail: Do zápasu jsme šli jako jasný favorit, což taky bylo od začátku vidět. Šanov jsme vůbec do ničeho nepustili a kdybychom byli efektivnější v zakončení, mohlo to být klidně 0:10. Samozřejmě velkou zásluhu na tom má gólman domácích. Doufám, že to takhle bude pokračovat a vykopeme ten vytoužený postup.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - J. Staněk [-] , P. Hamouz [-] (46. D. Krýl [-] ) - P. Komárek [-] , I. Takács [-] , D. Šika [-] (63. L. Slabý [-] ) , D. Sklenička [-] (53. O. Wachtel [-] ) - J. Jelínek [-] - L. Hamouz [-] , T. Cafourek [-] , J. Šiler [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - O. Frühauf [-] , M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] (70. V. Štefl [-] ) , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , A. Alijevič [-] (46. M. Dohnal [-] ) , P. Bradáč [-] , J. Koukal [-] (46. J. Koukal [-] ) , J. Melč [-]

ŽK: 61. D. Šika , 67. L. Hamouz , 85. J. Staněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VOLRÁB František (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Janov má na jaře zatím top formu a v Šanově roli favorita potvrdí.