1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučovou brzké vyloučení kapitána nepoložilo, Chrášťany tlačily čas očima


Branky


14

Úvodní jarní kolo nabídlo v Kroučové souboj sousedních týmů z tabulky. Domácí na tom byli před zápasem o tři body lépe, ale šance na vítězství byla na obou stranách stejná. Chrášťany odskočily svému soupeři v prvním poločase o dvě branky, ale domácí Sokol zvládl snížit a duel zdramatizovat. Vyloučení kapitána domácí tým nepoložilo, k bodovému zisku ale přeci jen trochu chybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Ačkoliv se jednalo o první kolo po zimní přestávce, tak čekání na první gól nebylo dlouhé. Domácí svou gólovku v úvodu zápasu nevyužili, a tak měli první gólové slovo hosté. Po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč, kde zůstal osamocený Loula, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 0:1. Ani na druhou branku se nečekalo dlouho. Dvě minuty po první trefě našel Hubáček krásným centrem Králičku, který z voleje prostřelil domácího brankáře - 0:2. Kroučová jako by byla zaskočena dvěma slepenými góly a první polovinu už jen dohrála.

Brzké vyloučení kapitána

Domácí celek na nic nečekal a rychle se vrátil do zápasu. Centrovaný míč si ve vápně našel Škuthan a Kroučová byla na rozdíl jedné branky - 1:2. O pár minut později obdržel druhou žlutou kapitán Kováčik a Sokol musel dohrávat v oslabení. Ačkoliv měli hosté o hráče více, tak hra byla dost vyrovnaná a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Sudí Strouhal měl v zápase dosti práce a musel se rozmýšlet, jak vyhodnotí souboj v hostující šestnáctce. Domácí chtěli pokutový kop, který se ale nepískal a nutno říci, že si hostující celek musel oddechnout. Hráči Slavoje vyhlíželi konec zápasu, neboť se Kroučová i v početní nevýhodě hodně nadechovala k vyrovnání. K tomu bylo v závěru velmi blízko, ale Raisovi a jeho spoluhráčům vzala radost branková konstrukce.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: facebookové stránky TJ Sokol Kroučová, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Dnešní zápas jsme mohli dovést k vítězství daleko dříve. Bohužel žádnou z šancí jsme nedokázali využít a dát tak stěžejní třetí gól. Místo toho jsme se strachovali o vítězství až do konce. Paradoxně nám vůbec nepomohla červená karta. Možná naopak, domácí působili kompaktněji a z našich náznaků šancí jsme nevytěžili vůbec nic. Ale jak se říká, zajíci se počítají až po honu a my dnes máme tři body, které jsou pro nás důležité a doufám, že dokážeme navázat příští týden doma.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - L. Řehoř [-] , V. Břicháček [-] , J. Vančura [-] , J. Škuthan [-] , A. Eisenstein [-] (33. J. Rais [-] ) , V. Malecký [-] (76. J. Svatek [-] ) , R. Janek [-] , M. Řehoř [-] , D. Čapek [-] (81. M. Vait [-] ) , J. Kováčik [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - K. Loula [-] (84. L. Douša [-] ) , P. Králička [-] (81. P. Rudovský [-] ) , M. Nováček [-] , D. Dvořák [-] , D. Kořínek [-] (76. P. Havlovic [-] ) , V. Erben [-] , J. Karas [-] , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , D. Kříž [-]

ŽK: 21. J. Kováčik , 90. J. Tomeš - 38. J. Karas , 55. K. Loula , 90. M. Nováček . ČK: 50. J. Kováčik .
Hráči zápasu: J. Škuthan - M. Nováček , K. Loula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - LINC Petr (N), NEUBAUER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza