Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkrat Havla mladšího potrestal Pokorný pěti góly!


Branky


10

Souboj dvou celků ze spodku tabulky nabídlo 24. kolo rakovnického Okresního přeboru. Do Zavidova zavítala Lužná, která změřila síly s místním B-týmem. Domácí celek oslabil zbytečným vyloučením Havel mladší, což nahrálo Spartě do karet a ta si zastřílela. Kanonádu hostí řídil pěti góly Pokorný!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné vyloučení

Zavidov měl před zápasem velké problémy se složením kádru a rezerva mohla být ráda, že do utkání vůbec nastoupila v jedenácti lidech. Sotva zápas začal, už se Lužná radovala. O. Pavlíček vybojoval míč, nahrál Vejvodovi a ten posunul míč na Pokorného. Luženský kapitán levačkou poslal míč do šibenice a zahájil svou gólovou show - 0:1. Na další branku se čekalo do 24. minuty a znovu byl v roli asistenta Vejvoda, který díky své rychlosti utekl až do šestnáctky, na zlatém podnose naservíroval míč svému kapitánovi a ten jen nastavil kopačku - 0:2.

 

Dvougólové manko nebylo ničím, co by domácí rezerva nedokázala dohnat. Ve 39. minutě však přišel zkrat Havla mladšího, který se nechal zcela zbytečně vyloučit po surovém zákroku a oslabil svůj tým. Do konce první půle změna skóre nenastala, a tak se šlo do kabin za příjemného dvougólového vedení Lužné. Naopak před béčkem Zavidova stál druhý poločas v oslabení.

Pětigólový Poky

Že nečeká Zavidov nic jednoduchého, to si všichni plně uvědomovali. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale v početní nevýhodě to jde těžko. V 54. minutě navíc utekl po pravé straně Kolínský, našel centrem Pokorného a kapitán Sparty slavil hattrick - 0:3. Malou naději znamenal průnik Sekyry do šestnáctky Lužné a jeho přesné zakončení na zadní tyč - 1:3. O chvilku později pronikl na druhé straně do vápna Grill a povedenou střelou na zadní tyč nedal bezmocnému M. Štillerovi šanci - 1:4.

 

A když v 70. minutě musel z důvodu zranění ze hry odstoupit Havel starší a neměl jej kdo vystřídat, bylo s domácími hotovo a hráči rezervy posouvali čas na časomíře očima. Další hřebíček do pomyslné zavidovské rakve zaklepal Vejvoda, který prolomil střeleckou smůlu a v samostatném nájezdu nedal zavidovskému brankáři šanci - 1:5. Krátce poté si navedl míč poloprázdným středem hřiště J. Staněk a pěknou střelou pod břevno navýšil vedení - 1:6.

 

Zavidovské trápení a doslova luženské mučení pokračovalo. Není divu, že domácí v devíti lidech zcela odpadli a nestačili bránit ofenzivní nájezdy při chuti hrající Sparty. Samostatný nájezd Pokorného skončil sedmou ranou do zavidovského už tak nízkého sebevědomí - 1:7. Poslední trefu v dresu Sparty má na kontě znovu kapitán Pokorný, který těžil z úniku Vejvody po levé straně a jeho další nahrávce na zlatém podnosu - 1:8. Až za tohoto stavu se dočkali domácí konečného hvizdu sudího Kozáka, který pro ně byl doslova vysvobozením.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: Po pěti výhrách přišel návrat zpátky na zem. Máme problém s marodkou, takže jsme horko těžko skládali kádr dohromady. Když se nechal absolutně zbytečně vyloučit Havel mladší za stavu 0:2, bylo jasné, že už s výsledkem moc neuděláme. Pak ještě kvůli zranění odstoupil během druhého poločasu Havel starší a my dohrávali v devíti, což mělo za následek konečný výprask.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Zasloužená výhra. Hodně nám pomohl rychlý gól už v první minutě. Celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Všichni makali až dokonce a dali jsme krásné branky.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Jelínek [-] , M. Havel [-] , R. Samson [-] , E. Pšenička [-] (50. A. Kraus [-] ) , M. Havel [-] , M. Skoupý [-] , A. Sekyra [-] , R. Štiller [-] (46. J. Kraus [-] ) , T. Diepold [-] , M. Zuda [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - M. Cibulka [-] , P. Mezei [-] , J. Staněk [-] , J. Kolínský [-] - J. Špička [-] , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] , R. Šnajdr [-] - O. Pavlíček [-] (30. M. Pokorný [-] ) , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 60. J. Jelínek , 80. M. Skoupý . ČK: 39. M. Havel .
Hráči zápasu: J. Staněk , R. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠKVRNA Miroslav, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích