Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky ovládly derby s Městečkem


Branky


10

Městečko na tom není při pohledu na tabulky zrovna ideálně. Každý zápas je tak pro Ohnivce důležitý, tento o to více, neboť ve vzájemném duelu s Roztoky se jednalo o derby. Celek od Berounky ale k utkání přistoupil lépe, hosté se nepředvedli zrovna v nejlepším světle a body tak zůstaly na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní poločas

Od úvodních minut bylo patrné, že chtějí oba celky vyhrát a podle toho také šly do každého souboje o míč. Jako první se radovali domácí. Před hostující šestnáctkou byl nedovoleně zastaven Čumpelík. Do míče práskl Čermák a i když jeho pokus letěl kolem zdi na stranu gólmana, Abrahám střelu podcenil a míč skončil za jeho zády - 1:0. Neuběhla ani půl hodina hry a domácí své vedení navýšili. Čermák vysunul za obranu Čumpelíka, který udělal kličku brankáři a uklízel do prázdné branky - 2:0.

 

Městečko druhá inkasovaná branka profackovala a Ohnivci se vrátili kontaktní brankou do hry. Krátce po půl hodině odehraného času vyzkoušel pozornost Hůly ze střední vzdálenosti Šnídl a jeho povedená střela skončila v síti - 2:1. Roztoky si ihned vzaly dvougólový náskok zpátky. Masarovičovo dlouhé autové vhazování prodloužil Špimr, brankář se k míči nedostal a ten tak skončil za jeho zády - 3:1. Další branku tento atraktivní poločas nenabídl.

Drama se nekonalo

Druhý poločas se víceméně už jen dohrával. Roztoky v 60. minutě své vedení ještě navýšili. Čermák zahrával přímý kop a i když střela letěla do středu branky, gólman Abrahám ji vytěsnit nedokázal - 4:1. Hosté se snažili se zápasem ještě něco udělat, ale domácí změnu skóre nedovolili a mohli se tak radovat z vítězství. Body tak zůstaly zaslouženě u Berounky.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Matěj Pudil, útočník: Derby jak má být. To bylo vidět hned od začátku, kdy obě mužstva šla do zápasu tvrdě a nic si nenechala líbit. Do zápasu jsme vstoupili lépe my a získali jsme dvougólové vedení. Soupeř odpověděl, ale my jsme rychlým gólem znovu vedli o dvě branky. Ve druhém poločase se spíše jen dohrávalo. Městečko si toho moc nevypracovalo a my jsme díky zodpovědné hře přidali čtvrtý gól. Bylo naším štěstím, že si brankář Městečka nenasadil zrovna šťastné rukavice. Za mě velmi atraktivní utkání, jezdilo se v plném tempu a souboje se tvrdě dohrávaly tak, jak by se od derby dalo čekat. Zápas jako takový nám vyšel a tři body zůstávají u nás zaslouženě.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Oproti minulému zápasu byl náš výkon jako den a noc. Utkání nám vůbec nevyšlo a akorát jsme si zkomplikovali svou situaci. Domácí byli lepší, přehrávali nás rychlostí. My jsme si moc šancí v zápase nevytvořili. Vítězství domácích bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (63. J. Jirásek [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Čermák [-] (72. M. Kaplan [-] ) , M. Merhaut [-] , J. Lejbl [-] , M. Fikejz [-] , J. Texl [-] , M. Farkas [-] , V. Krůta [-] (59. M. Pudil [-] ) , Š. Masarovič [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , J. Křikava [-] (34. J. Loder [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] (84. F. Jelínek [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , J. Ryba [-] , J. Hadrava [-] (65. D. Jun [-] ) , T. Heger [-]

ŽK: 25. J. Lejbl , 50. J. Texl .
Hráči zápasu: O. Čumpelík , M. Čermák .
Počet diváků: 179. Rozhodčí: SVOBODA David - TÝČE Vladimír, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů