8:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Rynholce pokračovalo v Senomatech


Branky


15. R. Hůla , 22. M. Kokšál (p.) , 29. L. Žebrakovský , 42. J. Vávra , 70. M. Sailer , 73. J. Týče , 84. M. Kokšál (p.) , 90. J. Vávra
10

Rynholec hrající o setrvání v soutěži nyní zavítal do Senomat. Berani předvádějí výkony jako na houpačce a proti poslednímu celku tabulky si chtěli zvednout sebevědomí. To se nakonec potvrdilo, domácí byli jediným týmem na hřišti a svého soupeře, který přijel pouze s jedenácti hráči, vyprovodili osmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Po dlouhé době jsme se sešli v solidním počtu. Soupeř hrál stylem nakopávaných balónů na rychlého Wittmayera, který se v závěru utkání dostal do šance na čestný úspěch, když postupoval sám na Hornofa, ale ten si výborným zákrokem nenechal vzít čisté konto. Celé utkání jsme měli ve své režii a konečný výsledek je pro hosty ještě přijatelný.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, hráč: To, co předvádíme poslední týdny, je pouze a jen ostuda, ostuda a zase jen ostuda. Někteří hráči prostě a jednoduše bez důvodu nepřijdou a nezajímá je, že jsme poslední v tabulce. Výkon na hřišti nemá cenu komentovat.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] , L. Žebrakovský [-] (72. J. Týče [-] ) , R. Hůla [-] , M. Kokšál [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , A. Polcar [-] (60. M. Sailer [-] ) , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] (60. M. Špidra [-] ) , R. Trešl [-] (69. M. Hudák [-] )

TJ Baník Rynholec
J. Hladík [-] - V. Kemr [-] , J. Matějka [-] , L. Kováč [-] , M. Beran [-] , D. Káca [-] , L. Dadák [-] , D. Mrázek [-] , P. Fonod [-] , T. Perlík [-] , M. Wittmayer [-]

ŽK: 17. M. Beran , 29. D. Mrázek , 38. V. Kemr , 59. M. Wittmayer , 64. T. Perlík .
Hráči zápasu: J. Hornof , J. Vávra .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Brejník Aleš - JASANSKÝ Petr, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích