2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 13:30

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice otočila zápas s Olešnou


Branky


10

Jesenice přivítala na svém hřišti Olešnou, která se zápas od zápasu zvedá. Na to chtěli svěřenci Zdeňka Vopata navázat i nyní. Předvedená hra nebyla tak líbivá jako v minulých zápasech, do vedení se ale hosté dostali. Domácí v závěru zápasu vsítili dvě slepené branky a vítězství urvali nakonec na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Flajšingr držel

Začátek zápasu nabídl pomalejší tempo z obou stran a oba soupeři se navzájem spíše jen oťukávali. Do první vážnější šance se dostala Olešná, z rohového kopu hlavičkoval těsně vedle M. Polášek. Krátce poté protáhl ze střední vzdálenosti Vodrážka jesenického brankáře a Flajšingr měl co dělat, aby míč vytáhl. To se mu ale skvělým zákrokem podařilo a míč po zajímavé rotaci skončil mimo branku.

 

Uběhla půl hodina hry a do šance se dostala také Jesenice. A hned z toho byla pěkná dvojšance, kdy nejprve první hlavičku domácího hráče po přímém kopu vyrážel pěkným zákrokem Zemjanek a následné zakončení hlavou skončilo těsně vedle. Mírná aktivita byla na straně Olešné, která přišla s dalším střeleckým pokusem ve 40. minutě, ale i s touto tečovanou střelou si Flajšingr dokázal poradit. Jesenický brankář se předvedl i v závěru poločasu, když vytasil pěkný zákrok proti hlavičce Itnera, kterého našel přesným centrem J. Procházka. První poločas tak branku nenabídl.

Jesenický obrat

Do druhé půle vstoupila lépe Olešná, která se v 54. minutě dostala do vedení. Vodrážka poslal centrovaný míč do vápna, kde jej tečoval jeden z bránících hráčů pod břevno vlastní svatyně - 0:1. Hosté jakoby se uspokojili s jednogólovým vedením a ve své hře polevili. A to byla voda na domácí mlýn. Jesenice ihned zahrozila, když využila chybné rozehrávky svého soupeře a střelou do břevna poslala první velké varování.

 

Domácí se vrátili do zápasu v 74. minutě. Přímý kop z úhlu zahrával Kotek. Míč poslal směrem na branku, kam k údivu všech nikým netečovaný za zamrzlého Zemjanka propadl - 1:1. O tři minuty později bylo dílo dokonáno. Po hodině hry přišel na hřiště J. Pfejfer a právě tento zkušený hráč poslal svůj tým do vedení velmi povedenou střelou - 2:1. Závěrečný tlak Olešné kýžené vyrovnání nepřinesl, Jesenice vedení udržela a mohla se po zásluze radovat.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Naprosto zbytečná prohra. Doplatili jsme na profesorský fotbal, přestože jsme byli naprostou většinu utkání více na míči a průběh kontrolovali, tak směrem dopředu dnes chyběl větší pohyb a byli jsme v tomto směru málo nebezpeční. V závěru utkání dostaneme dva naprosto laciné goly z ničeho... V jarní části jsme bodovali v mnohem těžších zápasech než byl tento, o to je to větší škoda. Jinak fotbal celkově nestál za moc. Na druhou stranu není možné hrát celé jaro na hranici možností a i takovéhle zápasy musí logicky přijít. Nemá cenu z toho dělat nějakou vědu, musíme se soustředit na poslední dvě kola.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] (88. Z. Balý [-] ) , D. Kapoun [-] , K. Pros [-] , V. Fiala [-] , M. Pacourek [-] (74. P. Šťastný [-] ) , Z. Fiala [-] , J. John [-] (61. S. Pfejfer [-] ) , P. John [-] (61. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-]

FC Olešná
P. Zemjanek [-] - T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] - T. Itner [-] (90. M. Köhler [-] ) , J. Procházka [-] - J. Černý [-] - M. Polášek [-] , L. Helebrant [-] (86. P. Kollmann [-] ) , R. Polášek [-] , V. Zadnevulytsia [-] (74. Z. Přibík [-] )

ŽK: 63. J. Mutínský , 90. Z. Fiala - 24. M. Polášek .
Hráči zápasu: P. Flajšingr , J. Pfejfer - T. Itner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - JASANSKÝ Petr, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích