0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pustovětech se diváci branky nedočkali


Branky


15

Souboj celků, které se nacházejí v klidném středu tabulky, nabídl duel hraný v Pustovětech, kam zavítala Jesenice. Utkání na pěkné připraveném hřišti přihlíželo kolem stovky diváků. Příchozí fans se po základní hrací době gólu nedočkali, a tak se muselo rozhodovat až na pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snažení Pustovět

Vstup do zápasu patřil domácímu celku, který zvládal eliminovat útočnou hrozbu Jesenice a sám podnikal nebezpečné akce. Pustověty ale trápila finální fáze, díky které se skóre neměnilo. Tou největší příležitostí byl samostatný nájezd O. Huly, kterého vychytal Flajšingr. Z následné dorážky nedostal míč za jesenického brankáře ani Peták. Hosté na svou větší šanci čekali až do druhého poločasu, stejně tak jako fanoušci čekali na gól.

Jesenice se zvedla

Druhý poločas nenabídl stejný scénář. Pustověty nebyly na hřišti až tak dominantní jako v prvním dějství. Jesenice se postupem času dostávala více do zápasu a i ona si dokázala vytvořit zajímavé šance, které volaly po gólu. Na nepřesnost v koncovce ale dopláceli i hosté, kteří místy svého soupeře přehrávali. Na domácí straně měl obrovskou příležitost k brance Kameník, ale sám před brankou trestuhodně minul. Oba brankáři se mohli po základní hrací době radovat z čistého konta a připravovat se na penaltový rozstřel, který díky skvělému Flajšingrovi ovládla Jesenice - 0:1 po pen.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: V zápase jsme měli převahu, kdy se nám v prvním poločase dařilo pohlídat útok soupeře a držet míč. Bohužel tam bylo příliš nepřesností na to, abychom se dostali do většího množství šancí. Přesto některé šance byly, ale zde jsme byli zrovna tak nepřesní. V druhém poločase jsme už polevili a i soupeř se dostal do šancí, ale furt to bylo méně než tuna našich neproměněných příležitostí.

FC Jesenice
Pavel Altman: Na tento výjezd nás postihla personální nouze. A tak úkol zněl jasně - nedostat, neuhnat se, vydržet do konce mače. Zpočátku to vypadalo, že nás Pustověty roznesou. Pak jsme si konečně všimli, že hrajeme na dost pěkném hřišti, na tom umíme zahrát. Povedlo se nám hru vyrovnat, občas i převzít otěže. Šance ke skórování byly na obou stranách. Asi zasloužená remíza. V penaltách nechali domácí třikrát vyniknout našeho gólmana. Vzhledem k situaci v tabulce dobrý bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Hovorka [-] , M. Kameník [-] (80. M. Hanuš [-] ) , T. Volráb [-] , M. Peták [-] (46. M. Šimon [-] ) , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , J. Sixta [-] (74. F. Kratochvíl [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. Altman [-] (84. L. Bajer [-] ) , D. Jeníček [-] , F. Moučka [-] , D. Kapoun [-] , K. Pros [-] , M. Pacourek [-] , Z. Fiala [-] , J. John [-] , P. John [-] , J. Mutínský [-]

ŽK: 73. K. Pros .
Hráči zápasu: P. Flajšingr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Leška Martin - VÁŇA Josef, ZEMAN Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra domácích

Rozhodne výhoda domácího hřiště a body zůstanou v Pustovětech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pustověty vyhrají i když Jesenice hraje venku dobře a potřebuje rovněž body.