2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky se rozešly smírně s Lišany


Branky


10

Lišany se musely v tomto kole uskromnit a přizpůsobit se daleko menšímu hřišti než na které jsou zvyklé v domácím prostředí. To bylo v tomto případě na straně TJR. Domácí se dostali koncem první půle do vedení, o které přišly až v poslední desetiminutovce. Utkání u řeky došlo do penaltového rozstřelu, po kterém zůstal plusový bod v Roztokách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Začátek zápasu nepřinesl žádnou fotbalovou podívanou, oba týmy se spíše hledaly a na větší šanci se dlouho čekalo. Jako první se po dvaceti minutách opřel do míče Haifler, ale kulatý nesmysl skončil v řece. Na druhé straně se Roztoky hned z první vážnější šance mohly radovat, ale odkrytou svatyni ubránil Z. Řepka skvělým zákrokem! Z něj se ale hosté neradovali dlouho, neboť se sudí Svoboda vrátil k předešlému souboji a odpískala se penalta. K té se postavil Makram, ale na penaltového čaroděje recept nenašel.

 

Běžela 40. minuta a míč měl na kopačkách Fikejz, který se prosadil přes dva bránící hráče a špičkou kopačky poslal míč k tyči podél bezmocného Z. Řepky - 1:0. Do konce poločasu nezbývalo mnoho a už se zdálo, že si Roztoky hubené vedení pohlídají. Hosté ale chtěli srovnat a měli k tomu obrovskou dvojitou šanci. Po rohovém kopu hlavičkoval Feher pouze do břevna, míč se ale odrazil do závaru, po kterém zakončoval v souboji Mutinský, ale i jeho pokus zastavila branková konstrukce! Na závěr poločasu bylo před Hůlou pěkně dusno.

Lišany odpověděly

Do druhého dějství vstoupil lépe domácí celek, který si vytvořil hned několik příležitostí. Ve všech případech byl ale připravený lišanský brankář, který i nadále držel svůj tým v naději na bodový zisk. Po neproměněných šancích aktivita domácího TJR opadla a do hry se dostával soupeř. Lišany zvýšeným presinkem znepříjemňovali domácím fotbalistům hru a získávali míče. Z jejich zvýšené aktivity a snahy srovnat vyplynula jediná výraznější šance, po které se z prvního dotyku opřel do centrovaného míče Medřický, ale Hůla měl dobře postavenou branku a střela skončila na tyči.

 

Čas plynul a v další příležitosti se lišanský playmaker už radoval. V 80. minutě Mutinský poslal centr do vápna, který si našel Medřický a netradičně hlavou ho poslal za záda roztockého brankáře - 1:1. Kdo očekával dramatický závěr, ten byl na omylu. Zbylá desetiminutovka toho příliš nenabídla a o plusovém bodu rozhodoval penaltový rozstřel. A jelikož hosté nedali ani jednu penaltu, domácím hráčům stačily ke dvoubodovému zisku pouze dva proměněné pokutové kopy - 2:1 po pen.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Matěj Pudil: Zápas byl vyrovnaný a hrálo se ve vysokém tempu. První poločas byl z naší strany lepší, měli jsme více šanci a dali i krásný gól po individuální akci. Druhý poločas už byl více ve prospěch hostí, kteří dokonce dvakrát trefili břevno a po centru ze strany vyrovnali. Na penalty jsme byli šťastnějším týmem.

SK Lišany
Zdeněk Řepka: Stále se potýkáme se zraněními. Před zápasem nám bohužel vypadl v dobré formě hrající Roušavý, další dva hráči nastoupili se zraněním. Nečekal nás jednoduchý zápas. Malé hřiště, hodně soubojů, příliš zhuštěný prostor pro větší kombinaci. Osobně jsem s bodem spokojený, ale chybí mi ten penaltový navíc. K penaltám jsme bohužel přistoupili laxněji než domácí tým.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (60. M. Pudil [-] ) , M. Merhaut [-] (78. J. Jirásek [-] ) , J. Lejbl [-] , M. Fikejz [-] , J. Texl [-] , . Ben [-] , P. Hruška [-] , M. Farkas [-] , V. Hlavatý [-] , Š. Masarovič [-] (46. O. Čumpelík [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , R. Žalud [-] , J. Hildebrand [-] , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-] (67. T. Kříček [-] )

ŽK: 72. J. Lejbl - 60. M. Medřický .
Hráči zápasu: M. Fikejz , P. Hruška - Z. Řepka .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: SVOBODA David - PASTOR Jaroslav (N), LEDVINKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Co bych to byl za kapitána, kdybych nevěřil vlastnímu týmu. Sice se potýkáme s velkou marodkou a uvidíme, s čím přijedeme. I tak ale věřím.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích