1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice svůj skvělý začátek nedotáhla a se Hředlemi padla


Branky


8. V. Fiala - 22. A. Vitner , 35. M. Vitner , 43. J. Sláma
10

Podzimní mistr zajížděl v rámci devatenáctého kola na hřiště Jesenice. Domácí se favorita nezalekli a šli do vedení. Přidat mohli i další branky, ale proti byl skvělý Malinovský. Na druhé straně kouzlil v brance Flajšingr, ale ani on nezabránil otočce a následnému vítězství zelenobílých.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankářský souboj

Začátek zápasu přinesl překvapivý vývoj. Somol v 8. minutě zaváhal při vlastní rozehrávce, míče se chopil V. Fiala a potrestal chybu hředelského stopera - 1:0. Uběhla čtvrt hodina zápasu a pro podzimního mistra mohl přijít další šok! To by si ale musel autor první branky po akci s Z. Fialou lépe srovnat mířidla. První útočné snažení hostí ale nebylo příliš velkým varováním pro domácí celek. Jakoby se zelenobílí nepoučili. V rozehrávce zaváhal také T. Čuda nebo Sláma. Další potrestání ale ze strany rychlého V. Fialy nepřišlo, a to jen díky dvěma skvělým zákrokům Malinovského.

 

Zákroky brankáře a neproměněné gólovky jakoby Hředle nakoply. Blízko ke gólu měl Bechner, ale jeho ránu zastavilo břevno. V další dobré příležitosti vychytal hředelského snajpra Flajšingr. O pár minut už byl ale jesenický brankář bezmocný. Sláma vysunul A. Vitnera a ten si při samostatném nájezdu počínal zkušeně - 1:1. Uběhla půl hodina hry a Bechner dostal loženku po souhře A. Vitnera s T. Vitnerem. Flajšingr ale znovu vytáhl skvělý zákrok.

 

Ve 35. minutě naskočil M. Vitner za zraněného kapitána T. Čudu a ihned byl u gólové akce ještě v též minutě. Jakoby hředelskému mladíkovi nevadilo, že měl za sebou celý dorostenecký zápas. Ihned po svém naskočení do hry využil nádhernou Bechnerovu nahrávku a zařídil obrat - 1:2. Vedení hostí mohl navýšit A. Vitner, ale stý gól ve hředelském trikotu odmítl. V další gólovce vychytal znovu Bechnera pohotový Flajšingr. Chyba na stoperské pozici přišla i na druhé straně. Málokdy chybující Mutínský nezvládl odkop, míč se dostal ke Slámovi a ten z hranice šestnáctky pečetil poločasové skóre - 1:3.

 

Nudný poločas

Jesenice chtěla zopakovat aktivní začátek první půle a na svého soupeře vletět. To se ale domácím fotbalistům napodruhé nepodařilo. Hředle naopak hru kontrolovaly, ale žádný ofenzivní koncert z toho nebyl. Na šance byl druhý poločas skromný. Raisova hlavička nenašla prostor branky, A. Vitner svou střelou Flajšingra neohrozil a jesenický Kotek zakončení poslal vedle.

 

V závěru utkání měl příležitost na korekci skóre Pros, ale kontaktní branku odmítl. Hředle si tak připsaly další vítězství, které se nerodilo vůbec lehce. Jesenice šokovaly favorita soutěže, ale zápas nedokázaly dotáhnout do vítězného konce.

 

Zdroj: webové stránky hředelského FK, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Opět to nebyl úplně ukázkový zápas. V od nás ospalém úvodu jsme rychle inkasovali a pak mohli ještě několikrát děkovat Malinovskému, že soupeř neodskočil více. I když jsme upozorňovali na Víta Fialu, nedařilo se nám ho v prvních dvaceti minutách dobře pokrývat. Zlom nastal dle mého díky naší třetí brance, která zlomila jesenický odpor. Druhý poločas, na rozdíl od prvního, již mnoho šancí ani na jedné straně nepřinesl. Z naší strany to byla již spíše hra na udržení náskoku.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - Z. Fiala [-] , J. Mutínský [-] , T. Nistor [-] , J. John [-] (46. P. Kotek [-] ) , P. John [-] , D. Jeníček [-] (68. J. Pfejfer [-] ) , M. Pacourek [-] (68. F. Moučka [-] ) , D. Kapoun [-] , V. Fiala [-] , K. Pros [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (74. M. Čuda [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] (90. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] (74. B. Amauwah [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (35. M. Vitner [-] ) , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

ŽK: 39. V. Fiala , 61. P. Kotek , 65. Z. Fiala - 15. A. Vitner , 37. Z. Žihla , 55. D. Bechner , 62. D. Minařík , 63. M. Somol .
Hráči zápasu: P. Flajšingr , V. Fiala - J. Sláma , V. Malinovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - SABO Jiří, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k tomu, jakou mají Hředle formu, tak si odvezou tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů