Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zavidova veze alespoň bod z Pustovět


Branky


10

Na papíře je béčko Zavidova velmi kvalitním týmem, výkony jsou ale věc druhá. Se svou hrou rozhodně nemůže být rezerva spokojená, neboť se nachází na samém spodku tabulky. Své postavení mohla změnit v Pustovětech, kde se nakonec body dělily a ten plusový zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Začátek zápasu patřil domácím, kteří se ujali rychlého vedení. Úvodní tlak vygradoval v centrovaný míč, na který si naskočil nikým nehlídaný Peták a otevřel skóre - 1:0. Hostující rezerva se po inkasované brance časem oklepala, ale stále čelila nebezpečným akcím Sokola. Zavidov kolem čtvrt hodiny odehraného času získal sérii rohových kopů a z jednoho takového překvapil Beneše přímo od praporku na zadní tyč Havel - 1:1.

 

Pustověty inkasovaná branka nepoložila a domácí nadále pokračovali ve své aktivitě a získali herní převahu. Běžela 25. minuta, kdy se uvolnil Peták. Autor první branky se přeměnil do role asistenta, kdy připravil šanci Holečkovi, který ve skluzu poslal míč za bezmocného A. Krause - 2:1. Po půl hodině hry ale bylo srovnáno. Své kvality ukázal Korčák, který nastartoval motorku, utekl domácí obraně a svůj únik završil kličkou kolem Beneše - 2:2. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu, který brali hlavně hosté.

Zavidov se zvedl

Druhý poločas už nenabídl tak suverénní projev domácího celku. Hra se srovnala a v hlavní roli byla obrana domácích, do které se rezerva pokoušela dostat. Ze strany Sokola byly k vidění dlouhé míče na Holečka s Petákem, kteří činili zavidovskému béčku potíže. Z jednoho takového nákopu domácí vytěžili vedoucí branku. Holeček hledal křížným pasem Petáka. Skoupý ve snaze odvrátit míč jej smolně minul a Peták zakončoval do odkryté branky - 3:2.

 

Zavidov se ale nepoložil a zahájil tažení za vyrovnávací brankou. Výsledkem tlaku byl nedovolený zákrok v domácí šestnáctce a odpískaný pokutový kop, který proměnil Jančařík - 3:3. Ve zbytku duelu mohly oba celky rozhodnout o svém vítězství. V gólové pozici pálil Sekyre pouze do Beneše. Na druhé straně měli domácí zajímavé standardky kolem vápna, ale těch nevyužili. O plusovém bodu tak rozhodovala penaltová loterie, jejímž vítězem byl tým Pustovět - 4:3 po pen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: Zápas pro diváka připravil spoustu akcí na obě strany. U hostů byl nebezpečný hlavně Korčák, kterého jsme dostali za úkol zuby nehty bránit. Podařilo se nám vždy vstřelit gól, ale udržet jednogólový náskok nikoliv, takže došlo k přestřelce, ve které jsme pak po penaltovém rozstřelu zvítězili.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Do Pustovět jsme jeli s hodně slušnou sestavou, bohužel ani to na vítězství nestačilo. Předvedli jsme mdlý výkon a proto máme pouze bod. Nedáváme šance a dostáváme hloupé góly. Potřebujeme již bodovat za tři.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Kameník [-] (75. F. Kratochvíl [-] ) , T. Volráb [-] , T. Elznic [-] , M. Peták [-] (70. M. Šimon [-] ) , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , J. Sixta [-] , P. Hovorka [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - D. Štiller [-] , M. Havel [-] , J. Jančařík [-] , M. Skoupý [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , M. Zuda [-] (46. R. Samson [-] ) , T. Diepold [-] , E. Pšenička [-] (30. J. Kraus [-] ) , T. Korčák [-]

ŽK: 32. M. Havel , 49. A. Sekyra .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - AR1 - JASANSKÝ Petr, AR2 - ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra hostů

Tady to je velmi jednoduché tipovat, těžký bude úkol splnit. Se vší úctou ke kvalitě soupeře - v Pustovětech musíme získat tři body!

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích