Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná se výhrou v Rynholci odlepila z posledního místa


Branky


9

Výkony Olešné se zlepšují a znát je to i výsledkově. Trenér Zdeněk Vopat vlil svým svěřencům do žil novou krev a ta proudí přesně tak, jak má. Nyní to pocítil na své umělce Rynholec, který potřebuje body stejně jako Pásovka. Ani tentokrát to Baníku nevyšlo a v Rynholci ví, že musí přidat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přísná penalta

Začátek zápasu nabídl hned první velkou šanci na straně Olešné. Černý se opřel do míče a rozezněl břevno. Míč se odrazil ke Konopáskovi, jehož střelu do odkryté svatyně ale zablokoval velmi smolně Polášek. V 9. minutě se hosté dočkali. Rynholečtí nechápavě upínali oči na hlavního rozhodčího, když odpískal nedovolený zákrok na Vodrážku a Drábek musel čelit pokutovému kopu. Ten vzal na sebe sám faulovaný a proměnil - 0:1.

 

Po inkasovaném gólu domácí přitvrdili a ukázali, že nedají body rozhodně zadarmo a porvou se o ně. Velmi nadějné šance Mrázka a Berana ale nebyly využity. Na druhé straně se do zakončení po centru dostal Bučák, ale hlavou po centru Vodrážky nemířil přesně. Po půl hodině hry se do akce zapojil čerstvý Zadnevulytsia. Ten poslal do kontru Černého, který nabídl gólovku Konopáskovi. Toho ale vychytal Drábek.

 

Po chvilce se spolupráce opakovala. Zadnevulytsia nahrál Černému, ten zpoza vápna napřáhl a míč poslal o tyč do branky - 0:2. Ani tato inkasovaná branka Baník nesložila. Domácí chtěli vyrovnat, čemuž odpovídalo jejich nasazení a bojovnost. Obrovskou příležitost spálil před odchodem do kabin Pelc, který z bezprostřední blízkosti rozvlnil pouze ochrannou síť nad Zemjankovou svatyní.

 

Čestný gól byl málo

Rynholec vstoupil do druhého dějství velmi dobře a ihned se dostal do brankových příležitostí. Mrázek, Jirava, Beran a ve dvou případech Perlík. To je seznam hráčů, kteří měli obrovskou šanci, ale kýžený kontaktní gól nepřišel, a to z důvodu nepřesné koncovky nebo výborného zákroku Zemjanka při dalekonosné střele. V dresu hostí poslal Vodrážka do samostatného úniku Vrbatu, ale jeho koncovka byla uspěchaná.

 

Rynholec mohl litovat neproměměných šancí. O to více, když jich měl hned několik. Po hodině hry po povedené kombinační akci pálil zcela osamocen nad branku Vodrážka. Olešná ale také pálila šance. Konopáska v samostatném nájezdu vychytal Drábek, který si poradil i s následnou dorážkou Poláška. Uklidňující gól přišel po neproměněné šanci domácích v poslední desetiminutovce. Vodrážka zpoza vápna šajtlí uklidil míč tam, kam patří - 0:3.

 

Poslední gólové slovo si ale vzal Měsíček. Ten napřáhl ze střední vzdálenosti a vymetl šibenici. Na pěkný gól tedy odpověděl ještě krásnější trefou - 1:3. Bohužel pro Baník byl jeden gól málo. Před konečným hvizdem zahodil samostatný nájezd Konopásek, kterého opět přečetl Drábek. Zápas o šest bodů tak zvládla Olešná, která je ve slušné formě. Bojující Rynholec se musel smířit s porážkou.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Pásová Ocel Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek: Hrál se solidní zápas plný tvrdých soubojů. I přes porážku jsme podali směrem dopředu kvalitní a bojovný výkon. Myslím si, že jsme si zasloužili bodovat, neproměněných šancí zejména v prvních patnácti minutách druhé půle bylo hrozně moc. Mrzí mi penalta Olešné v deváté minutě, která byla z mého pohledu velmi přísná. Vzápětí po rohu na druhé straně byl atakován Beran hostujícím brankářem bez odezvy. Děkuji všem jedenácti hráčům, kteří dnes dorazili na zápas.

FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Kluky zápas hodně bolel, na což jsme je upozorňovali již předem. Přesto se s tím dokázali vyrovnat a získali další veledůležité body a poprvé od začátku soutěže se vyhoupli na nesestupové příčky. Domácí hráli jednoduchý a důrazný fotbal, což je jim vlastní a v kombinaci se specifickým povrchem nám cestu za vítězstvím hodně znesnadnili. I když jsme měli více příležitostí, kdyby proměnili své šance na přelomu poločasů, tak to pro nás mohlo být ještě těžší. V dalším utkání nás čeká doma luženská Sparta a to bude další zápas o šest bodů. Uvidíme, jak se na to kluci vyspí.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
M. Drábek [-] - M. Kedroň [-] , T. Měsíček [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , D. Jirava [-] , T. Perlík [-] , L. Dadák [-] , D. Mrázek [-] , P. Fonod [-]

FC Olešná
P. Zemjanek [-] - L. Vrbata [-] , P. Bučák [-] , K. Ivančík [-] (30. V. Zadnevulytsia [-] ) , T. Vodrážka [-] (90. Z. Přibík [-] ) , A. Hlavsa [-] - T. Itner [-] , J. Procházka [-] - L. Konopásek [-] , J. Černý [-] - R. Polášek [-]

ŽK: 23. T. Měsíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TICHÝ Martin - TVRZ Marek, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Olešná je v laufu, naopak Rynholec se hledá. Obávám se, že Baníku nepomůže ani domácí prostředí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů