M. Beran 56. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na umělce se hrál penaltový zápas


Branky


56. M. Beran (p.) - 67. D. Roušavý
8

Šestnácté kolo uzavřel duel Rynholce s Lišany. Domácí přivítali hostující celek již tradičně na své umělé trávě, což hrálo Baníku do karet. Fanoušci defenzivního fotbalu se radovali z prvního poločasu, neboť nenabídl žádnou branku. Nabídl ale pokutový kop, stejně jako druhý poločas a následně i rozstřel. Milovníci penalt si tak jistě přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Medřického penalta

Utkání v Rynholci nebylo vyjímkou co se týče klimatu. Počasí měnilo své nálady jako to někdy s oblibou dělávají naše dcery, přítelkyně a manželky. Úvod patřil domácím, kteří hrozili ze standardních situací. Výšková převaha byla znát. Největší příležitostí byl hlavičkový pokus Berana, ale ten brankou neskončil. Na druhé straně byla k vidění rovnou penalta. Haifler byl nedovoleně zastaven a pokutový kop si vzal Medřický. Lišanský playmaker ale mířil nad! První polovina toho moc nenabídla, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

První jarní gól

Fanoušci defenzivního fotbalu měli velkou radost, neboť gól v úvodním dějství nepadl. Druhý poločas nabídl nejen lepší fotbalovou podívanou, ale konečně také nějaký ten gól. Po závaru před Z. Řepkou sudí Tvrz možná trochu překvapivě z hlediska hostí odpískal pokutový kop. Toho se chopil Beran a nemýlil se - 1:0. Zároveň se také postaral o vůbec první rynholecký jarní gól. Vedení domácích bylo na světě. Lišany ale inkasovaná branka nakopla a na jejich hře to bylo znát.

 

V 67. minutě ale bylo srovnáno. Po chybně zahraném autovém vhazování domácího celku následovala lišanská akce, na jejímž konci byl Roušavý - 1:1. Lišany se snažily zvrátit zápas na svou stranu, ale z vytvořených příležitostí kýžená branka nepadla. Rynholec se neprosadil ze svých brejků a povedená střela Pelce síť také nerozvlnila. Zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém se rozhodovalo o plusovém bodu.

 

 

 

Haužvic vs. Řepka

Každá část utkání tak nabídla pokutový kop. V prvním poločase jej nevyužil Medřický, druhá polovina pak nabídla proměněnou penaltu Berana. Proti sobě se v rozstřelu postavili dva zkušení brankáři. Věkově zvítězil velezkušený Haužvic, na pokutové kopy je ale expert Z. Řepka. Domácí brankář svůj tým podržel a zlikvidoval hned dva pokusy! Bohužel pro Baník to bylo málo a místo toho, aby Haužvice hráči plácali po zádech, tak nechali třikrát vyniknout penaltového čaroděje Z. Řepku a odevzdali plusový bod soupeři - 1:2 po pen.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Byl to vyrovnaný zápas. Na začátku prvního poločasu nedali hosté penaltu, do konce půle jsme zase neproměnili my vytvořené šance. Ve druhé půli jsme šli z penalty do vedení a konečně tak vstřelili na jaře branku. Bohužel hosté z ojedinělé akce po sledu našich několika chyb vyrovnali. Penalty jsme neproměnili hned tři, což je hodně.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Vzhledem k umělé trávě starší generace se na zápas nikomu moc nechtělo. Do toho aprílové počasí, kdy se během zápasu prostřídal vítr, sníh a slunce. V úvodu měli domácí hodně standardních situací. Mohli jsme jít do vedení, ale neproměnili jsme pokutový kop. Ve druhém poločase byl k vidění celkově lepší fotbal. Po závaru před naší bránou byla odpískána penalta pro domací, která si myslím, byla přísná a proti nám již čtvrtá za poslední čtyři mistrovská ukání. Domácí šli do vedení, ale byl to impuls pro nás, kdy jsme od té doby svým způsobem převzali otěže a během chvíle vyrovnali. Dále jsme hráli slušný fotbal. Bohužel branka už nepadla a muselo se rozhodvovat v penaltovém rozstřelu, po kterém bereme bod navíc.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Kedroň [-] , T. Perlík [-] , T. Měsíček [-] , J. Pozníček [-] , J. Matějka [-] (81. D. Jirava [-] ) , J. Pelc [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] (72. M. Chvaščák [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Wittmayer [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] (92. T. Kováčik [-] ) , L. Hanzl [-] , R. Žalud [-] , J. Hildebrand [-] (58. V. Hamouz [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (58. J. Feher [-] ) , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-]

ŽK: 85. T. Perlík , 88. L. Dadák , 89. D. Mrázek - 58. J. Paseka , 80. L. Hanzl .
Hráči zápasu: T. Měsíček - J. Haifler .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TVRZ Marek - TICHÝ Martin, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: remíza

Zápas sousedů v tabulce skončí plichtou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích