Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola přilákal do Senomat přes dvě stovky diváků!


Branky


8

Šlágr šestnáctého kola se odehrál v Senomatech, kam zavítaly Hředle. Souboj dvou nejvýše postavených celků v tabulce přilákal velké množství fanoušků, kteří si rozhodně přišli na své! Zápas měl patřičnou kvalitu a o vítězi rozhodovaly nakonec penalty, po kterých zůstal plusový bod doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Kolem dvou set fanoušků si našlo cestu na šlágr kola! Senomaty přivítaly na svém hřišti Hředle a rozhodně se bylo na co dívat. Začátek zápasu domácí tak trochu prospali. Míč na svých kopačkách měli pouze sporadicky, nedostávali se ke své hře a toho využil první celek tabulky. V 10. minutě po rychlém autovém vhazování následoval z kopačky Bechnera míč do vápna, kde byl na správném místě na zadní tyči T. Vitner a otevřel skóre - 0:1.

 

Hosté se dostávali k několika střeleckým pokusům. Některé ale postrádaly přesnost, s jinými si poradil dobře chytající Hornof. Hra se postupem času vyrovnala a do hry se dostávali i domácí. Ti se na konci prvního poločasu dočkali vyrovnání. Po standardní situaci a vyhraném souboji se dostal míč k D. Hůlovi, který gólem do šatny znepříjemnil soupeři odchod do kabin - 1:1.

Učebnicové střídání

Do druhého poločasu udělal realizační tým FKH jednu změnu. Ze hry odstoupil A. Vitner, kterého nahradil Bethel. Jako skvělý tah se toto střídání ukázalo hned po pár minutách. Po brejkové situaci si Hornof s křížnou střelou poradil, ale bohužel pro domácí ji vyrazil pouze do míst, kde svého bránícího hráče předskočil čerstvý Bethel a vrátil svému týmu vedení - 1:2. Minutu poté vykopával pokus Bechnera z brankové čáry Vávra.

 

Domácí inkasovaná branka a gólovka soupeře nepoložila a hra byla nadále vyrovnaná. Z dálky to zkusil přízemní střelou Mácha, ale Malinovský byl na místě. Postupem času se Senomaty dostávaly více do hry a převzaly pomyslné otěže zápasu. V 68. minutě se po centru Trešla dostal k míči Žebrakovský a bylo srovnáno - 2:2. O pár minut později se hosté provinili proti fotbalovým pravidlům a Berani měli k dispozici volný přímý kop. Ten zahrál Vávra, jeho odražený pokus přistál na kopačce Špidry, který už mířil přesně - 3:2.

 

Vedoucí branka domácí nakopla. Bohužel pro ně ale přišel v závěru zápasu zbytečný faul a standardka pro zelenobílé. Na povedený centr si naskočil Bethel a poslal míč za bezmocného Hornofa - 3:3. Plusový bod zůstal po penaltovém rozstřelu na domácím hřišti. Hředle měly v zápase spoustu šancí, jejich neproměňování je však stálo plný počet bodů. Domácí bojovali, prvního celku v tabulce se nezalekli a zaslouženě bodovali.

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Hředle byly v prvních dvaceti až pětadvaceti minutách lepším týmem. My jsme se nemohli dostat do hry, neměli jsme míč, málo jsme kombinovali. Soupeř toho využil. Po rychlém autu za obranu a následném centru před branku šel do vedení. Postupně jsme hru srovnali a před odchodem do kabin jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání. V kabině jsme si něco řekli, ale bohužel hned po pár minutách jsme inkasovali. Zdálo se mi, že Hředle postupně ztrácí fyzicky. Postupem času jsme převzali iniciativu, vyrovnali jsme a obrat dokonali. Bohužel pár minut před koncem jsme udělali zbytečný faul a z přímého kopu soupeř srovnal. Ve finále je remíza asi zasloužená. Až na úvodních pětadvacet minut jsme předvedli solidní výkon. Bohužel jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, ale celkově musím za výkon kluky pochválit. Škoda, že nám chyběl ze zdravotních důvodů Sejpka, který měl fazónu. Na druhou stranu se do sestavy vrátil Vávra.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Utkání by se dalo rozdělit do čtyřech částí, a to do polovin každého poločasu. Tu první polovinu prvního poločasu jsme odehráli velmi dobře. Vytvořili jsme si tlak, ale bohužel dokázali skórovat pouze jednou. Po pětadvaceti minutách jsme nepochopitělně ustoupili ze stylu hry, který jsme hráli a otěže převzali domácí. Odměnou jim byla vyrovnávací branka minutu před poločasem. Druhý poločas byl opět rozdělen na dvě části. V té první jsme byli opět aktivnější my. Dali jsme rychlou branku a mohli znovu brankově odskočit, ale bohužel se to nepovedlo. Zlomový byl asi moment, kdy domácí Vávra vykopával z brankové čáry. Druhá část poločasu již patřila jednoznačně domácím, kteří otočili vývoj ve svůj prospěch. Ani nepříznivý vývoj nás nezlomil a díky Bethelovi se podařilo vyrovnat. Penalty nám dlouhodobě nesedí, a to se znovu potvrdilo. Vzhledem k vývoji utkání bych řekl, že je remíza spravedlivým vyústěním dění na hřišti.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Mácha [-] , L. Žebrakovský [-] , T. Pichner [-] (28. R. Trešl [-] ) , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , J. Kodeš [-] , A. Polcar [-] (88. M. Sailer [-] ) , M. Komín [-] (90. O. Kučaba [-] ) , R. Hůla [-] , J. Vávra [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - A. Vitner [-] (46. B. Amauwah [-] ) , T. Vitner [-] (82. M. Čuda [-] ) , D. Bechner [-] , M. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , L. Koláček [-] , D. Zilcher [-] (82. D. Minařík [-] ) , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

ŽK: 66. M. Komín - 62. D. Zilcher , 76. J. Sláma , 82. T. Čuda .
Počet diváků: 216. Rozhodčí: Doubrava Jakub - TVRZ Marek, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra hostů

Ve Hředlích hraje můj kamarád Denis Bechner, mají dobrý tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů