2:1p.
(1:1)
5. . Ben (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dva rychlé góly a pak až penalty


Branky


13. L. Fiška - 5. . Ben (p.)
8

Sobotní aprílové počasí kopané příliš nepřálo. Během dne se střídal vítr, slunce, sníh a déšť. I tak ale hrací plocha v Kněževsi dovolila odehrát duel s Roztoky. Hosté šli do rychlého vedení z pokutového kopu, ale domácí našli odpověď. Diváci měli s góly rychlé vybráno a o vítězi musel rozhodovat až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Kněževsi se nepovedl vstup do utkání a rychle inkasovala. V 5. minutě místo odkopu zvolil R. Čihař ve vlastní šestnáctce zpracování a to se mu stalo osudným. Hruška byl rychle u míče a vykoledoval si pokutový kop. K tomu se postavil Makram a nemýlil se - 0:1. Úvodní zaváhání nemuselo domácí až tak mrzet. Hned ve 13. minutě našel Šíma dlouhým autem Plačka. Zkušený matador namazal proti noze do náběhu Fiškovi a ten mířil přesně - 1:1.

 

Domácí hráli první poločas proti větru a na jejich hře to bylo znát. S nepřízní počasí se ale poprali statečně a mohli jít do vedení. Ve výborné pozici byl Kejla, ale místo brankové sítě vymetl tu ochrannou. Úvodní dějství žádnou další branku nenabídlo, a tak se boj o tři body přesunul do druhého poločasu.

 

 

Rozhodovaly penalty

Nyní si vyzkoušely Roztoky, jaké to je hrát proti větru. Kněževes získala převahu a jelikož jí vlál vítr do plachet, přicházely i šance. Samostatný nájezd neproměnil Šíma, který ztroskotal na velmi dobře chytajícím Hůlovi. Další, kdo mohl převrátit misky vah na svou stranu, byl Plaček. Ani jeho hlavička však nezasáhla cíl. S postupem času chtěli domácí strhnout vítězství na svou stranu, a tak hru otevřeli.

 

A to se jím málem stalo osudným! V závěru zápasu se Kněževes hnala za vítězným gólem, ale hostující defenziva odolávala. Z brejkové situace se vyřítil sám na Lennera čerstvý Jirásek, brankáři udělal kličku, ale v rozhodující moment poslal míč vedle domácí svatyně. Tak blízko byly tři body pro celek od Berounky... O vítězi tak rozhodovaly pokutové kopy, které po dramatickém scénáři ovládlo domácí mužstvo. Kollár s Fiškou neproměnili a hosté už se chtěli radovat, ale nakonec odváží jen bod - 2:1 po pen.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček: Vstup do zápasu jsme měli doslova tragický. Po zbytečném faulu jsme soupeři darovali penaltu a ten nezaváhal. Dokázali jsme rychle vyrovnat. Celkově bych řekl, že jsme byli lepším týmem. První poločas jsme hráli proti větru. Druhý jsme hráli po větru a bylo to znát. Měli jsme šance, abychom zápas rozhodli, ale bohužel jsme je neproměnili. Nevím proč, ale za nerozhodného stavu jsme ke konci otevřeli obranu a málem jsme na to doplatili. Mohli jsme prohrát, ale nakonec máme po penaltách dva body.

TJ Roztoky
Matěj Pudil: Byl to vyrovnaný zápas. Myslím, že je bod pro obě strany spravedlivý. Penaltová loterie byla šťastnější pro domácí. My jsme s naším výkonem spokojeni. Celý zápas se hrál ve vysokém tempu a šance byly k vidění na obou stranách. Bylo tam i dost tvrdých zákrokl, oba brankáři dobře zachytali. Pro diváka to byl zajímavý zápas. My se chceme tímto výkonem odrazit a podávat takovéhle výkony i nadále.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - J. Kříž [-] (55. L. Vondruška [-] ) , T. Šíma [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] (68. R. Hertl [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , R. Čihař [-] , V. Beneš [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] (72. J. Jirásek [-] ) , . Ben [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] , M. Merhaut [-] , O. Čumpelík [-] , D. Vejvoda [-] , M. Pudil [-] (46. M. Kaplan [-] ) , J. Lejbl [-] , J. Texl [-]

ŽK: 60. . Ben , 67. Z. Špimr , 85. O. Čumpelík .
Hráči zápasu: L. Lenner , V. Beneš - M. Hůla .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TVRZ Marek - BOHATÝ Petr, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra domácích

Řekl bych, že má Kněževes kvalitnější kádr a to rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích