0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 14:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky neměly svůj den, Senomaty je přejely


Branky


43. J. Kodeš , 51. R. Hůla , 55. J. Kodeš , 58. M. Komín
8

Velmi slabý výkon předvedly na svém hřišti Roztoky. Hráči Senomat se na utkání naopak vyspali velmi dobře a hřiště u Berounky patřilo jim. Berani v rozmezí čtvrt hodiny zvládli všechny góly, na které nikdo z domácích nenašel odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání

Roztoky těsně padly v Zavidově, což chtěly odčinit na domácím hřišti. Senomaty čekal druhý venkovní zápas v řadě. Berani chtěli navázat na tři body, které chtěli nyní uzmout i domácí. Na úvodní branku se čekalo dlouho. Roztoky vsadily na jednoduchý styl fotbalu a snažily se do soupeře dostat dlouhými míči. Senomaty naopak chtěly držet míč na zemi a kombinovat.

 

Lepší herní projev měli hosté, kteří se krátce před odchodem do kabin dočkali vedoucí branky. Po rohovém kopu se dostal odražený míč k Polcarovi, který zpoza vápna vyzkoušel pozornost brankáře. Střelu senomatského křídla Hůla vyrazil pouze do míst, kde stál připravený Kodeš - 0:1. Gól do šatny rozhodl o vítězi prvního dějství.

Po chvíli rozhodnuto

Roztoky chtěly svému soupeři vrátit úder a co nejdříve se vrátit do zápasu. Chtěly ale málo, neboť v 51. minutě další gól hostí připravil R. Hůla - 0:2. Netrvalo dlouho a Senomaty zatloukly do roztocké rakvce další hřebík. Pohlednou individuální akcí se blýskl na křídle Polcar, centrem našel Kodeše a ten se trefil podruhé - 0:3. A když gólovou patnáctiminutovku završil Komín, bylo hotovo - 0:4.

 

Domácí si v zápase moc šancí nevytvořili. Když už se rozjížděla nějaká zajímavá akce, předfinální nebo finální fáze byla špatně provedena. Roztoky tak znovu vycházejí bodově naprázdno. Po podzimní části by jistě čekal tým od Berounky lepší výsledky. Šanci napravit neúspěšný vstup do jara budou mít fotbalisté TJR v Kněževsi. Senomatští tak mohli z kabiny poslat radostnou zprávu svému trenéru Jiřímu Kučerovi, který nebyl na utkání přítomen.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Matěj Pudil: Velmi nepovedený zápas. Nedokázali jsme si nic vytvořit, nehráli jsme vůbec dobře jak v obraně, tak i v útočné fázi. Soupeř toho využil a zaslouženě vyhrál.

SK Senomaty
Antonín Polcar: Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli, drželi jsme míč a kombinovali. Roztoky to zkoušely dlouhými míči za obranu, ale s tím jsme si poradili. Soupeř až na jeden závar neměl žádnou větší šanci. Na hřišti jsme dominovali, vytvořili si solidní vedení a dohráli jsme to do vítězného konce. Pro nás to byl klidný zápas a jsme rádi, že jsme znovu vyhráli.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - O. Čumpelík [-] , . Ben [-] (78. J. Jirásek [-] ) , M. Merhaut [-] (45. Z. Špimr [-] ) , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Farkas [-] (55. M. Pudil [-] ) , M. Kaplan [-] (70. J. Kněžík [-] ) , Š. Masarovič [-] , J. Lejbl [-] , V. Krůta [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - M. Hudák [-] , D. Hůla [-] , T. Pichner [-] , T. Sejpka [-] (82. R. Trešl [-] ) , J. Kodeš [-] (75. M. Sailer [-] ) , A. Polcar [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] (89. R. Sergienko [-] ) , L. Mácha [-] , M. Špidra [-]

ŽK: 73. R. Hůla .
Hráči zápasu: M. Špidra , J. Kodeš , A. Polcar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ŠEFARA Milan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

Na malém pažitu v Roztokách se odehraje vyrovnané utkání, které nabídne mnoho branek, ale skončí vítězstvím domácího mužstva v penaltovém rozstřel.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza