Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Berani nadělili domácí Kněževsi bůra


Branky


24. L. Malafa , 88. V. Beneš - 9. T. Sejpka , 30. R. Hůla , 61. R. Hůla , 72. T. Sejpka , 84. T. Sejpka
9

Velmi zajímavé střetnutí Kněževsi a Senomat nabídlo úvodní jarní kolo. Kdo na tento duel zavítal, rozhodně nemohl litovat. Celkových sedm branek bylo důvodem, proč fanoušci tento zápas doprovázený pěkným počasím navštívili. Vítězné bylo hostující mužstvo, které táhlo útočné duo Tomáš Sejpka a Robert Hůla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábík odmítl vyrovnání

Slabší vstup do zápasu mělo domácí mužstvo, které v 9. minutě bylo nedůrázné při bránění rohovém kopu a dalo až příliš prostoru Sejpkovi - 0:1. Kněževes brzká facka v podobě inkasovaného gólu nakopla a vyrovnání bylo na světě. Malafa si dobře zpracoval míč za obranu od Vrábíka a mířil přesně - 1:1. Následovala série rohových kopů, ze které ale domácí fotbalisté nic nevytěžili, a tak udeřilo na druhé straně.

 

Útočné duo hostujícího celku o sobě dalo po půl hodině hry vědět. Na konci povedené akce byl R. Hůla, který vrátil svému týmu vedení - 1:2. Obrovskou příležitost na vyrovnání měl kapitán Vrábík, z pokutového kopu ale orazítkoval pouze břevno. A když Plačka v samostatném nájezdu vychytal Kučaba, museli se domácí smířit s poločasovou prohrou.

Útočné duo rozhodlo

Dalo se čekat, že i druhý poločas nabídně zajímavou podívanou a oba celky se porvou o tři body. To se také potvrdilo. Kněževes se hnala za vyrovnáním, ale musela přijmout riziko v podobě otevřené obrany. A to byla voda na mlýn senomatského útoku, který vedl Tomáš Sejpka s Robertem Hůlou. Po hodině hry to byl právě R. Hůla, který využil okénka v obraně soupeře a připsal si svůj druhý gól v utkání - 1:3. Domácí to nevzdali. Snížit mohl Fiška, ale nebyl úspěšný.

 

Zkušený celek Kněževsi chtěl srovnat, síly ale docházely a mladící z hostujícího celku byli nekompromisní. Senomaty se musely vyrovnat hned s několika absencemi svých opor, což pro ně ale nebyl vůbec problém. Svěřenci Jiřího Kučery orazítkovali během utkání tyč i břevno, ale dvougólové vedení jim bylo stále málo. Další z rychlých a povedených křídelních akcí zakončoval do sítě v 72. minutě Sejpka a bylo hotovo - 1:4.

 

Senomatský útočník s číslem jedenáct zkompletoval v poslední desetiminutovce svůj hattrick a Senomaty mohly slavit - 1:5. Domácí ale hráli až do konce a odměnou jim byl gól Beneše, který technickým obstřelem stanovil konečné skóre - 2:5. Další branku domácí nepřidali i z důvodu, že byl Šíma velmi dobře bráněn po celé utkání D. Hůlou, který si rychlým hráčem soupeře věděl rady. Senomaty vstoupily do jara důležitým vítězstvím, které se ovšem nerodilo vůbec lehce.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Začátek jsme neměli dobrý, Senomaty byly lepší. Po nedůraze při rohovém kope šel soupeř do vedení. Poté jsme byli aktivnější my, srovnali jsme, měli jsme hodně standardek, ale další gól dal z ojedinělé šance soupeř. My jsme mohli vyrovnat, bohužel jsme neproměnili penaltu a další šance, a tak jsme museli přijmout poločasovou prohru. Ve druhém poločase jsme chtěli vyrovnat, brzy jsme ale otevřeli obranu a Senomaty toho využily. Celý zápas hrály chytře, měly dobře organizovanou obranu.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: S výkonem jsem spokojený, zaslouženě jsme vyhráli. Hráli jsme velmi dobře v útočné fázi, na soupeře platila rychlost a šikovnost některých našich hráčů. Zápas se zlomil při neproměněné penaltě, která skončila na břevně. Ve druhé půli jsme utekli gólově. Na první jarní kolo vypadal zápas velmi dobře, byly k vidění hezké momenty. Do zápasu jsme šli bez několika klíčových hráčů, ale zvládli jsme to a musím kluky pochválit.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Šíma [-] , M. Miksa [-] (72. R. Hertl [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (46. L. Vondruška [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , V. Beneš [-] , P. Kollár [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Komín [-] , A. Polcar [-] (88. A. Soldatkin [-] ) , L. Žebrakovský [-] (82. M. Sailer [-] ) , T. Sejpka [-] (88. J. Tajbl [-] ) , M. Špidra [-] (69. R. Trešl [-] ) , D. Hůla [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , T. Pichner [-]

ŽK: 82. R. Hertl .
Hráči zápasu: R. Hůla , T. Sejpka , D. Hůla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Radina Marek - MATĚJČEK Milan, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Velmi těžké na tipování, neznám výsledky z přípravy ani jednoho celku. Ale zkusím dvojku.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích