0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

28.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sice jednobrankový zápas, ale šancí bylo více než dost


Branky


17

Plzeňští před tímto zápasem drželi tři zápasy bez ztráty bodu. Postupně si dokázali poradit s Klatovy, Mýtem a minulý týden porazili i Mariánské Lázně 4:0. Rokycanští se už nacházejí od minulého víkendu v klidných vodách, když si odvezli z umělé trávy v Chebu všechny tři body. Poslední vzájemný zápas těchto týmů nudný nebyl. Rokycany vedly na Doubravce 2:0  po padesáti minutách, ale za poslední půl hodinu vstřelili žlutí pět branek a body tak zůstaly v západočeské metropoli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jedinou branku lepší hosté

Oba celky se prezentovaly kombinační hrou, ale gólová šance se neobjevila. Až po čtvrt hodině se do vyložené šance dostal hostující Roubal, ale jeho pokus skončil v rukavicích Houdka. Do šance se dostávali i domácí, ale jejich pokusy, nejčastěji centrem skončily v rukavicích plzeňského brankáře. Ve 35. minutě nechali domácí volného Künstnera, který našel hlavu Lukáše Roubala a ten se oproti minulé hlavičce nemýlil - 0:1. V poslední minutě se žlutí radovali znovu ze vstřelené branky. Roubal, který doklepával míč do brány, se ale objevil v ofsajdu. 

Aktivnější domácí se nemohli dostat skrz plzeňskou zeď

Do druhého poločasu se domácí rozhodli udělat změnu. Pro vyztužení středu hřiště zůstal v šatně Titl, kterého nahradil Pražský. A hned v první minutě měli černozelení dvě golové šance, ve kterých se objevil Procházka, jeho pokus ale zvládl pokaždé ukočírovat Janiš. Po pěti minutách hosté párkrát zahrozili na půlce před Houdkem, ale branka z toho nepadla. Rokycany tak dál tlačily svého soupeře a hnaly se za vyrovnáním. I přes tlak Rokycan se dostávali do větších šancí hosté. Například Patrovský, který přestřelil bránu z malého vápna a za dvě minuty se pokusil i o nůžky, kterými bránu neohrozil. Do otevřené obrany domácích se hnal i plzeňský Uzlík, ale jeho pokus škrtal Rybař. Do šance se dostal také Künstner, který nevyzrál na výborného Houdka. V závěru utkání byli na míči více domácí, ale žlutomodří chodili do otevřené obrany soupeře a vytvářelo si vetší gólovky. Senco přežilo přímý kop pár metrů za vápnem a Künstner dokonce vykopával míč, který mířil do prázdné branky. 



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Laubr [-] (81. S. Horváth [-] ) , T. Glazer [-] , M. Rybař [-] , J. Matas [-] , L. Titl [-] (46. R. Pražský [-] ) , P. Ženíšek [-] , J. Vaščák [-] (66. M. Čeliš [-] ) , D. Lehký [-] (85. J. Ječmen [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (66. O. Lang [-] )

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - V. Světlík [-] , D. Künstner [-] , K. Rozboud [-] (68. J. Česák [-] ) , M. Nový [-] , M. Patrovský [-] (86. S. Těžký [-] ) , L. Roubal [-] (86. T. Křen [-] ) , V. Fleissig [-] , J. Trojanec [-] (68. M. Paul [-] ) , P. Krejčí [-] , M. Uzlík [-] (77. D. Šural [-] )

ŽK: 53. J. Matas , 75. M. Čeliš - 85. M. Patrovský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Senco má formu a my bychom rádi potvrdili 3 body z Chebu. Proti kolegovi Luhovému musíme střílet hlavně z dálky, jakožto ligový futsalový brankář jde prostřelit z blízkosti velmi těžce. Doufám, že neprohrajeme, za měsíc spolu budem trávit 3 dny na Šumavě a to bych nevydržel.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích